Wat is bitcoin? En moet je erin investeren?

Dit zou een positief effect hebben omdat meer mensen Bitcoin gebruiken en kopen de vraag verhogen, wat de prijs zal verhogen naarmate het aanbod is afgetopt. 34 legit online banen om geld te verdienen vanuit huis, andere apparaten variëren, afhankelijk van waar je je in wilt specialiseren. Dit was een enorme stap voor Bitcoin. En gegevens tonen aan dat in India vrouwen tweemaal zoveel investeren als mannen in crypto - of dat nu een afwijking of een trend is, is nog niet duidelijk.

Het is gewoon te volatiel voor de meeste bedrijven om dat risico te nemen.

Bijeenkomen op een openbare locatie en iemand meenemen zijn goede manieren om uzelf te beschermen wanneer u persoonlijk in Bitcoins investeert. Het doel is om te proberen iets te vinden dat in waarde zal groeien. Gebruik geen creditcard. Bedrijven begonnen Bitcoin te accepteren als betalingsoptie en Bitcoin bereikte een totale marktkapitalisatie van €1 miljard. Hun organisatie is een gereguleerde makelaar-dealer en volgens Gujral hebben ze ook hun RIA-aanwijzing van de SEC ontvangen. Na het koppelen van uw bitcoin-portemonnee aan de bitcoin-uitwisseling van uw keuze, is de laatste stap de gemakkelijkste - beslissen hoeveel bitcoin u wilt kopen. Als u ervoor kiest om bitcoin op deze manier te verhandelen, raden we u aan kopers en verkopers te ontmoeten op een openbare plaats met een hoge zichtbaarheid.

In plaats daarvan heeft de groei van bitcoin zowel vanuit een algemeen gebruikersperspectief als vanuit een marktperspectief een cyclisch patroon van runs en retraites gevolgd. Bitcoin is gemakkelijk om in te investeren. 1,400+, een slechte makelaar zal de manager gebruiken om van u te profiteren, u meer te laten handelen, uw geld te verliezen op de tips die hij u geeft en vervolgens om meer stortingen te vragen. Is het een nieuw soort computernetwerk? Wanneer u Bitcoins verhandelt, betekent dit dat u actief probeert Bitcoins tegen een lage prijs te kopen en ze in relatief korte tijdsintervallen tegen een hogere prijs te verkopen.

Hoewel er een extra fysieke laag is tussen een potentiële beveiligingsdreiging en uw bitcoin, is een desktopportemonnee niet volledig veilig en kunnen tactieken zoals malware of social engineering-aanvallen nog steeds worden gebruikt om toegang te krijgen tot elke portemonnee die is verbonden met internet. Bitcoin-inkoopdiensten kunnen een of meer portefeuilles ondersteunen. Binaire opties day trad, je verdient misschien geld, maar pas op voor illegale makelaars die het spel manipuleren. Het enige dat we bewijzen is educatief materiaal:

  • Misschien komt dat door de verschillende kenmerken van Bitcoin.
  • Hoe zijn zij verschillend?

Download De App Gratis

De voorraad is onlangs gesplitst om dingen betaalbaarder te maken, maar de premie blijft hoog. Omdat ze op een wereldwijd netwerk van computers draaien, is locatie geen probleem. Zoals ik in het begin al zei, begin met het opleiden van jezelf (je kunt onze gratis 7-daagse crash videocursus gebruiken). Dit is in tegenspraak met de aard van de blockchain, die verondersteld wordt onveranderlijk te zijn. Laten we het fundamentele onderscheid tussen de twee begrijpen met een voorbeeld uit de echte wereld. Bitcoins zijn op zijn zachtst gezegd vluchtig. Wanneer het grote publiek begint te investeren, zal de prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies omhoog schieten, wat betekent dat mogelijk zeer hoge rendementen voor vroege investeerders. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd uw e-mail te verifiëren.

Bitcoin gaat niet over een nieuwe vorm van valuta die op een dag de dollar zou kunnen overnemen; het is een investering en ze hopen dat het loont. Laten we elk van de rollen bekijken die een token kan innemen: Alle transacties worden opgeslagen op de Bitcoin-blockchain, een type technologie dat uw Bitcoins beschermt tegen hackers. Het probleem met de blokgrootte was met name een enorm twistpunt in de gemeenschap, wat uiteindelijk leidde tot het creëren van bitcoin-contanten en het opsplitsen van de gemeenschap. Wanneer u uw valuta bewaart op een apparaat dat volledig offline is, wordt dit koude opslag genoemd. Simpel gezegd, het betekent vasthouden aan uw beleggingen. Er zijn echter ook zeer slechte redenen om te investeren in cryptocurrencies.

  • Er is een beperkte hoeveelheid goud op aarde.
  • Sindsdien zijn er een aantal kleinere pieken en crashes geweest.
  • Maar behandel uw thuismijnen niet als een investering of verwacht geen rendement te behalen.
  • Co - een Bitcoin-tegoedbondienst - stelt mensen in staat om Bitcoin te kopen in gemakswinkels contant of met bankpassen/creditcards met behulp van de Azteco-tegoedbon.
  • Of je zou gelukkig sterven als je nooit meer het woord "bitcoin" hoeft te horen, of je ogen lichten op als twee gigantische dollartekens bij de loutere vermelding van de meest beroemde van alle cryptocurrencies.
  • Er zijn andere vormen van consensus dat sommige cryptoprojecten ook uitproberen.

Top 11 Redenen Waarom U Zou Moeten Investeren In Bitcoin?

Zijn ze alleen voor mensen die graag drugs kopen op internet? Bitcoin-makelaars zijn particulieren en bedrijven die koop- en verkooporders aannemen en die orders uitvoeren op een beurs namens hun klanten. Een portfolio afronden met andere cryptocurrencies kan u misschien helpen de staat en misschien de toekomst van die markt te evalueren, maar veel van hen kunnen snel een flits in de pan blijken te zijn.

Hoe Investeer Je In Bitcoins?

Als u verwacht dat de prijs van Bitcoin alleen maar kan stijgen, kunt u Bitcoins kopen in een futures-contract tegen de huidige prijs en later verkopen tegen een hogere prijs. Je kunt dat hier vinden: Electrum is momenteel de beste desktopportemonnee die beschikbaar is. Het bewijs van inzet, waarnaar Ethereum probeert te verhuizen, houdt een systeem van gedelegeerde consensus in, waarbij houders van de valuta ervoor kiezen om sommige van hun munten als onderpand op te zetten en dat onderpand te gebruiken om te stemmen als een manier om consensus te bereiken ( het risico is dat als u slechte acteurs steunt, u uw inzet of het onderpand dat u opzet verliest). U maakt winst op het verschil tussen de oorspronkelijke prijs wanneer u het actief leent, en de lagere prijs toen u het kocht om de geldschieter terug te betalen. Wat ik tegen banken zou zeggen is om het heel, heel serieus te nemen. Volgens Wikipedia is “een piramidesysteem (beter bekend als piramidespel) een bedrijfsmodel dat leden rekruteert via een belofte van betalingen of diensten voor het inschrijven van anderen in het schema, in plaats van investeringen te doen of producten of diensten te verkopen.

Dit is een afbeelding van de Bitcoin Whitepaper, geschreven door de mysterieuze Satoshi Nakamoto en is de basis geworden voor wat we nu de cryptocurrency-beweging noemen. De constante waardeschommeling kan het moeilijk maken om de beste tijd en methode om te kopen te bepalen, en daarom hebben we een stapsgewijze handleiding samengesteld om u te helpen op een verantwoorde manier door de wereld van Bitcoin te navigeren. Krachtige, invloedrijke mensen hebben hun weddenschappen op Bitcoin geplaatst. Gebruik tools zoals Bitcoin Wisdom of Cryptowatch om grafieken te analyseren en de prijsgeschiedenis van Bitcoin te begrijpen. Dit betekent dat Bitcoin een deflatoire valuta is, zoals goud, die een hamsterende situatie heeft gecreëerd die veel economen voorspelden. In het geval dat u bent vergeten wat bitcoin is, is het geen fysieke vorm van valuta en is het ook geen bedrijf of bedrijf dat openbaar kan worden gemaakt. Er is toenemende regelgeving als het gaat om Bitcoin en cryptocurrencies, maar dit is niet noodzakelijk een slechte zaak.

  • Begin met het bezitten van je geld!
  • Er zijn veel manieren om waarde te meten, maar cryptocurrency-systemen zijn deels waardevol omdat ze open en gedistribueerde netwerken zijn.

SABC krijgt R2.1 miljard bailout

U hebt altijd de keuze om onze sites te ervaren zonder gepersonaliseerde advertenties op basis van uw surfactiviteiten door de DAA's Consumer Choice-pagina, de NAI-website en/of de EU-online keuzespagina te bezoeken vanuit elk van uw browsers of apparaten. In dit interview praten we met Alex over de basisprincipes van Bitcoin en duiken we vervolgens in hoe Bitcoin de banksector gaat veranderen. Het is zover dat een groot aantal financiële verhalen - en vragen in mijn inbox - vragen of ik wel of niet in BitCoin moet 'investeren'. 10 procent tot 0. Dit vereist een beetje discipline, maar het is de gewoonte om hetzelfde bedrag op specifieke intervallen in te zetten. Gox, ooit de grootste beurs, stopte in 2020 na het verliezen van honderden miljoenen dollars aan bitcoin na een hack. U gebruikt anbrowser.

Net zoals mensen dollars gebruiken om verschillende doelen te bereiken, kan bitcoin ook als valuta worden gebruikt in een paar verschillende contexten. Deze kunnen variëren van €500 tot tienduizenden. Dat gezegd hebbende, nadat je een behoorlijk geschreven whitepaper hebt gelezen, zijn er enkele beslissingen die je moet nemen. Een niet-bewarende crypto-portemonnee betekent dat er geen gecentraliseerde poortwachter of account is waar gebruikersactiva worden opgeslagen. Voor beginners is Coinbase de beste en gemakkelijkste plek om te beginnen omdat het rechtstreeks is verbonden met een bitcoin-uitwisseling, wat het koop- en verkoopproces vereenvoudigt. E-commerce, ten tweede kan uw Github-profiel dienen als uw portfolio dat u kunt laten zien telkens wanneer u een potentiële klant benadert. Coinbase heeft zelfs zijn eigen handelsplatform, Coinbase Pro, waar instellingen en professionals een verscheidenheid aan digitale valuta's zoals Bitcoin, Ethereum en meer kunnen verhandelen op een gereguleerde beurs in de Verenigde Staten. Virtex sloot zijn deuren nadat de gebruikersgegevens waren aangetast en de oprichters van de Canadese beurs Vault of Satoshi ook hun beurs hadden gesloten.

Laatste Woorden

Dat is een vreselijk idee. Nou, als je kijkt naar de groei van Bitcoin in de afgelopen 5 jaar, is het duidelijk dat Bitcoin voor de lange termijn vasthouden de beste optie lijkt. Wanneer u een aankoop doet met bitcoin, haast dat netwerk van computers zich om te controleren of uw transactie is verlopen op de manier zoals u zei. Crypto asset api-services, dus ik ben echt enthousiast om te kunnen delen met mijn luisteraars dat dat nu beschikbaar is, omdat ik weet dat veel technische handelaren de orderboeken willen kunnen bekijken, een idee krijgen van diepte over de prijs een tijdje dat ze kijkend naar hun portfolio. Fiat naar Crypto. Aangezien slechts enkele landen ter wereld werken aan de regulering van Bitcoin en Cryptocurrency in het algemeen, kunnen deze uitwisselingen worden gesloten. Beleggingen in de producten zijn speculatieve beleggingen met een hoog risico. De kosten van het beheren van het netwerk helpen de onderliggende waarde te versterken (als bitcoin waardevoller wordt, stijgen de kosten van mijnbouw, waardoor het netwerk waardevoller wordt).

Het mooie van hardware wallets is dat ze gebruikers wat gemoedsrust geven vanwege de toegevoegde beveiligingslaag, maar de activa die zijn opgeslagen op de hardware wallets zijn nog steeds toegankelijk voor gebruik en kunnen rechtstreeks vanuit de wallet naar andere bitcoin-adressen worden verzonden of diensten. Elke transactie van de ene cryptocurrency naar de andere of naar USD is een belastbare gebeurtenis, en sommigen vermoeden dat de regels voor soortgelijke uitwisseling niet van toepassing zijn! Onze meningen zijn de onze. 32, google / zoek naar 'SUV's', 'Sport Utility Vehicles', 'Gecertificeerde SUV's', 'Gecertificeerde auto's. Het was niet ongewoon om in de krantenkoppen te lezen dat grote crypto-uitwisselingsbeurzen zoals Coinbase of Poloniex aanzienlijke hoeveelheden geld hadden gestolen.

Dit is hoe het werkt. Lange tijd hebben computerwetenschappers en cryptografen een digitale valuta of een 'digitaal goud' bereikt. U kunt ook Bitcoin futures gebruiken om verliezen als gevolg van ongunstige bewegingen op de markt te voorkomen. Bitcoin kan worden verdeeld tot acht cijfers achter de komma, en die kleine fracties bitcoin worden door sommigen bekend als satoshis (1 satoshi = 0. )

Het is duidelijk dat hoe meer u investeert, hoe meer winst u zult maken.

Traditionele Financiële Instrumenten Voor Beleggen

Aangezien cryptocurrency digitaal en gedecentraliseerd is, is er geen centrale bank of makelaar waar u terecht kunt als uw geld wordt benaderd door een ongeautoriseerde partij. Ripple is bedoeld als een betalingsverwerkingssysteem dat onmiddellijke internationale geldoverboekingen mogelijk maakt. Bescherm in plaats daarvan uw investeringen door sommige in andere beschikbare cryptocurrencies op de markt te brengen. Het openen van een bankrekening vereist veel inspanning, identificatie en soms kosten. Natuurlijk, bitcoin heeft een vroeg voordeel, maar het is gemaakt om dingen veilig online te kopen en verkopen, wat niemand nu doet omdat de prijs zo krankzinnig is en de transactiekosten omhoogschieten. Andere voorbeelden van opkomende slimme contractplatforms zijn Cardano, EOS en NEO. Sommige van de reuzen in de bitcoin-wereld bezitten ook aanzienlijke hoeveelheden van de cryptocurrency, wat betekent dat ze de prijs relatief gemakkelijk kunnen verplaatsen door in een korte periode grote bedragen te verhandelen.

Tegen de tijd dat een bitcoin-transactie is voltooid, kan het minder waard zijn dan het was toen u het voor het eerst probeerde te gebruiken. Er zijn voor- en nadelen verbonden aan het gebruik van een custodial exchange of portemonnee. Onze primaire focus ligt nu op het helpen van verkopers (meestal e-commerce verkopers) om Bitcoin te accepteren, zodat ze toegang kunnen krijgen tot het Bitcoin-ecosysteem zonder de wisselkoersrisico's of andere risico's te nemen.

Bepaal Waar Je Bitcoin Wilt Kopen

Waarom zijn Bitcoins uitgevonden? Dus, hoe kun je sommige hiervan in handen krijgen? Dezelfde economische prikkels die mensen ertoe brengen goud te graven of naar olie te boren, zijn aan het werk: Vergelijk dat eens met dit afval. Investeren in Bitcoins online is misschien geen slechte optie, als je gewoon een kleine investering wilt doen om te spelen of een idee wilt krijgen hoe Bitcoins werkt. Hoe te investeren in bitcoin, elke taak betaalt een kleine hoeveelheid Bitcoin. Of zijn bitcoinfanaten alleen maar digitale slangenolieventers? In feite ging de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies helemaal op tot een verbazingwekkende €500 miljard tegen het einde van 2020.

Bovendien bestaat er altijd het risico dat uw land cryptocurrency-handel verbiedt en ruilt. Houd er rekening mee dat veel landen over de hele wereld zeer ontbrekende of ongunstige wetgeving hebben als het gaat om investeringen in cryptocurrency. Meld u aan voor een portemonnee en ruil, bijvoorbeeld de officiële Bitcoin-portemonnee Bitcoin Core en een gerenommeerde ruil zoals Kraken die USD accepteert (Kraken is een van de vele keuzes). Oktober 2020, u kunt het e-boek nu ook kopen in de Google eBoekstore. Het bedrijf heeft tZERO ontwikkeld, een op cryptocurrency en blockchain gebaseerd register dat voldoet aan de voorschriften van de U. Er zijn een aantal redenen om een ​​hot wallet te gebruiken, maar de meest voorkomende reden is dat bitcoin hot wallets het gemakkelijkst te bereiken zijn wanneer bitcoin als valuta wordt gebruikt of wanneer u regelmatig transacties of transacties uitvoert.

Kopers en verkopers willen bitcoins online verhandelen, maar omdat hun populariteit toeneemt, kunnen sommige van deze uitwisselingen nep zijn. Als u uw munten langer dan 1 jaar vasthoudt, hoeft u helemaal geen belasting te betalen wanneer u deze verkoopt. Bitcoin zelf is veilig, maar bitcoins zijn slechts zo veilig als de portefeuille die ze opslaat.

De gouden regel van beleggen in Bitcoin en andere cryptoassets is om niet te investeren wat je niet kunt missen.

Kopen en vasthouden (Hodling)

Laten we nu eens kijken naar de verschillende soorten hot storage-portefeuilles die u kunt gebruiken. De bitcoin-markt is de ultieme risicovolle, hoge beloning. U bent verantwoordelijk voor de beveiliging van uw Bitcoins en daarom bewaart u deze in een portemonnee waar u 100% controle over hebt. Als je eenmaal weet wat Bitcoin is en wat de voordelen zijn, hoe het werkt en wat Blockchain is, is het een goed idee om marktgebeurtenissen bij te houden. Moet ik investeren in bitcoin? Dat is een totale stijging van meer dan 2020%! Er zijn veel opties beschikbaar - zowel software als hardware - dus doe je onderzoek en beslis welke het beste bij je past.

Bedrijven zoals Amazon en Apple hebben een marktkapitalisatie van ongeveer 1 biljoen, wat precies laat zien hoe jong Bitcoin en de cryptomarkt als geheel is. Hier zijn onze top vijf aanbevelingen voor waar te beginnen. Zoek snel en leer meer over de teamleden. Meld u aan voor een brokerage-account als u er geen hebt (zodat u aandelen kunt verhandelen). Als je het concept van cryptocurrency verwarrend en, nou ja, cryptisch vindt, ben je zeker niet alleen. Bitcoin-portefeuilles kunnen offline zijn (ook bekend als koude opslag) of digitale portefeuilles.

Toeristen worden verwelkomd terug naar Indian Kashmir

Wanneer is het juiste moment om te kopen? Nu transacties worden voltooid op het onveranderlijke grootboek van bitcoin, kunnen afwikkelingen binnen enkele minuten plaatsvinden, in vergelijking met de meerdaagse vasthoudtijden die vaak worden gezien bij traditionele banknetwerken voor overzeese betalingen. Er zijn eBay, Amazon, Etsy en Alibaba - om maar te zwijgen van de miljoenen particuliere retailers die deze websites gebruiken om hun producten te verkopen.

In mijn video-interview met de CEO van Snowball is Gujral het erover eens dat je nog steeds veel kunt winnen als je de markt precies goed timt, maar zoals veel mensen in 2020 hebben ervaren, kun je ook net zo snel veel verliezen. Maar er zijn er enkele aan de gang, zowel in de VS als in Europa. Het valt niet te ontkennen dat cryptocurrencies sinds begin 2020 geweldige resultaten hebben opgeleverd, maar ze horen nergens thuis in de buurt van de langetermijnportefeuilles van beleggers. 1 procent voor transacties. Bitcoin kopen en verkopen. Een goede manier om uw investering te doen, is om de projecten te vinden die specifiek werken aan het oplossen van de bovengenoemde problemen. Aandelen van grijswaarden Bitcoin Trust, die alleen op periodieke basis worden aangeboden, worden publiekelijk genoteerd onder het symbool:

Bitcoin werd uitgebracht in 2020 als een nieuwe digitale valuta die bekend staat als een cryptocurrency en heeft bewezen een zeer grote investeringsmogelijkheid te zijn. Het project tippin. 68 GBP per dag via bankoverschrijving Handellimieten zijn onbeperkt, wat betekent dat u zoveel cryptocurrency kunt kopen en verkopen als u wilt. In het licht van de recente sterke stijging van de waarde van bepaalde digitale activa, hebben meerdere waarnemers van de markt beweerd dat digitale activa momenteel een 'zeepbel' ervaren. Om te beantwoorden waarom bitcoin zo groot is geworden, moeten we het nut van de onderliggende technologie genaamd "blockchain" scheiden van de manie van mensen die van bitcoin een grote domme loterij maken. Dan blijft de vraag naar bitcoin alleen speculatiegedreven. Dit betekent dat je niet alles in één mandje stopt. Hoewel dit platform een ​​enorm scala aan valuta's biedt tegen lage kosten, zijn er enkele bugs gemeld met de mobiele Android-app en sommige gebruikers hebben vertraging gemeld bij het intrekken van bepaalde valuta's.

Door een systeem van uitwisselingen, portefeuilles en bitcoin-adressen te gebruiken, kan iedereen ter wereld nu op het internet heen en weer wisselen zonder enige vorm van vertrouwen in een tussenpersoon zoals een bank, creditcardbedrijf of betalingsverwerker.

Hoe te investeren in Bitcoin door BitCoin rechtstreeks te kopen met behulp van een portemonnee en Exchange

Nvidia (NVDA - Get Report), een participatie in de Action Alerts PLUS Charitatieve Trust Portfolio van Jim Cramer, en AMD (AMD - Get Report) zijn bedrijven die verschillende soorten technologie maken; AMD maakt processoren voor desktop- en laptopcomputers, terwijl de producten van Nvidia variëren van automotive-gebruik tot cloudservers. In 2020, toen het Bitcoin-algoritme werd gecreëerd door Satoshi Nakamoto (pseudoniem), werd een eindig aantal bitcoins ingesteld dat ooit zal bestaan: Als u een digitale valuta heeft gekocht, wilt u deze misschien op een bepaald moment uitgeven, maar waar kunt u deze gebruiken? Er zijn veel grote bedrijven die hun eigen blockchain-netwerken hebben ontwikkeld voor verschillende doeleinden die het overwegen waard zijn.

De meeste investeerders in Bitcoin wonen in landen waar Bitcoin meer een speculatieve investering is of deel uitmaakt van een professionele focus in plaats van voortkomend uit directe behoeften aan een alternatief waardemedium. Die bedrijven verzamelen informatie van talloze uitwisselingen waar mensen cryptocurrency-handelsparen kopen en zien. Mijnwerkers beslissen ook welke transacties door het Bitcoin-netwerk worden geaccepteerd. Dat is slechts een reden waarom u zou moeten investeren in Bitcoin, kijk hieronder voor meer solide argumenten om uzelf te betrekken bij de cryptocurrency-markt. De monetaire revolutie is net begonnen. Crypto-naar-crypto-beurzen bieden alleen handel in en uit verschillende cryptocurrencies, met prijzen van altcoins gekoppeld aan Bitcoin of stablecoins zoals Tether of USDC. Het is duidelijk dat Bitcoin je veel geld kan opleveren, maar het is ook duidelijk dat het je veel geld kan verliezen.

Marktuitwisselingen

Dit is de reden waarom ze hun whitepapers eenvoudig uitbesteden aan goedkope freelance schrijvers die uiteindelijk de juiste kunstwerken maken. Afgezien van de status van regelgeving in Zuid-Afrika, zei Smith dat beleggers gezond moeten zijn voorzichtig bij het overwegen van een aankoop van cryptocurrency. Andere alternatieve manieren om te investeren in en het gebruik van Bitcoin zijn opkomende projecten die zich richten op Bitcoin-vouchers en credit sticks. Een van de meest dominante gebruikssituaties voor bitcoin op dit moment is investeren - of speculeren dat de prijs de komende decennia zal blijven stijgen naarmate de hierboven beschreven gebruikssituaties zich blijven ontwikkelen en volwassen worden.

Toonaangevende crypto-ATM-fabrikanten zijn onder meer Genesis Coin en General Bytes. Als u geen hardware-portemonnee kunt betalen, probeer dan een papieren portemonnee. Cryptocurrency wordt belast zoals onroerend goed (u bent de vermogenswinstbelasting verschuldigd en u moet een register bijhouden van transacties om aan de IRS te rapporteren), maar de regels zijn onduidelijk. Bitcoin-mining is een proces dat wordt uitgevoerd met behulp van speciale computers. Op mijn blog Millennial Money heb ik meer dan 100 e-mails ontvangen van lezers die vroegen om te investeren in bitcoin en andere cryptocurrencies. Het plan, 99 per maand voor het basisplan. Meld u nu aan of vind hier meer informatie. Een Abra is een app waarmee gebruikers kunnen investeren in dertig verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ether en vijftig wereldvaluta's zoals Amerikaanse dollars, euro's, Chinese yuan, etc. Nou, het is ingewikkeld.