Leer enkele daghandelstrategieën aan de SharpTrader Academy

Je brood verdienen met het uitvoeren van transacties vanuit het comfort van je huis lijkt veel spannender dan de meeste 9-tot-5-optredens. Counter-trend trading houdt in dat transacties worden geopend in de tegenovergestelde richting van een gevestigde trend. Als dat niet genoeg ontmoedigend was, gaat het bovenstaande ervan uit dat je nooit een downmaand hebt, laat staan ​​een downjaar. De complete cryptohopper gids!, ik laat je het bewijs zien dat deze airdrops erdoorheen komen. Hoe verkrijg ik dit soort kennis?

Wat is daghandel? Veel professionele geldbeheerders en financiële adviseurs schuwen daghandel niet en beweren dat de beloning in de meeste gevallen het risico niet rechtvaardigt. Weet hoe je de markt en zijn nuances moet lezen. Het feit dat je een deel van je waardevolle tijd hier al hebt doorgebracht, doet me geloven dat je er veel plezier aan zult beleven als student in de cursus! Als er geen bewijs is dat hij winstgevend is met zijn strategie, doe dan het juiste en kijk ergens anders! De 2% -regel zegt dat het totale risico van een enkele transactie niet groter mag zijn dan 2% van de omvang van uw handelsaccount, terwijl de 6% -regel het maximale verlies van alle open transacties op 6% van uw handelsaccount instelt. Geld verdienen online, ja, als binnen een bepaalde periode (van het aankooppunt) de prijs van een artikel daalt, zullen ze u het verschil terugbetalen. Ben ik hier echt voor uitgesneden? Het rendement is dus sneller in vergelijking met de reguliere handel.

Het is een heel andere manier om de handel te benaderen en het zal enige tijd duren om te leren. Over het algemeen volgen ze dezelfde wijsheid als beleggers op langere termijn: Gecombineerd bieden deze tools handelaren een voorsprong op de rest van de markt. De keerzijde is dat je verstrikt kunt raken in een paar kleine krappe marktbewegingen en verschillende kleine stop-outs kunt krijgen. Scalperen is populair omdat handelaren de gekochte aandelen verkopen zodra het winstgevend wordt. Er is ruimte voor iedereen om hun eigen handelstechnieken te ontwikkelen met behulp van creativiteit, onderzoek en hard werken.

Omdat de gemiddelde interesse in online handel nog steeds groeit, verkopen al deze producten behoorlijk goed. Nu zullen we de verschillende aspecten van daghandel bekijken. Partners, er zijn ook boards over cryptohandel, mijnbouw, beleggen en meer. En net als LMS is het gratis voor Day Trade The World ™ -kantoren zoals die van u. Meer ervaren handelaren kijken naar de algemene marktstructuur, inclusief technische kaartpatronen op langeretermijngrafieken, om mogelijke prijsbewegingen te identificeren die kunnen optreden. Old school tools zijn niet meer de eerste keuze. Het click cartel, het kan worden gerund door iemand die als tijdschriftfotograaf werkt om zijn inkomen daar aan te vullen. Meer volatiliteit betekent meer winst of verlies. Studenten moeten deze cursus ten minste eenmaal volgen om zich voor te bereiden op de selectie van een daghandelsmakelaarsaccount en datapakketten. De meeste momentumstrategieën die kunnen worden gebruikt op langere tijdframes, kunnen ook worden gebruikt voor intraday-strategieën.

Helaas zou je 99% van de tijd het tegenovergestelde moeten doen.

Voorbeelden Van Daghandelaar In Een Zin

5 uur collegevideo's, een essay en een certificaat van voltooiing na de cursus. Proefaccounts die worden aangeboden door financiële providers stellen beginners in staat om te 'spelen' met de tools die ze later nodig hebben om te investeren of te handelen met echt geld. Het volgen van de trend is wanneer een handelaar koopt wanneer de prijzen stijgen, of short verkoopt wanneer ze dalen. Ik zeg dit liefdevol. De hedgefondsbeheerders. U gaat transacties doen die u niet zou moeten doen omdat u bang bent om te missen. Wees voorbereid om de trends op de aandelenmarkt bij te houden, en misschien vindt u uw succes.

Het maakt echter niet uit, je voelt hetzelfde als ik. De kandelaargrafiek toont de belegger de openingskoers van het aandeel, de slotkoers en intraday en hoog en laag, alles in een soort lijngrafiek. Veel handelaren zullen hun risico verminderen door transacties uit te voeren bijna zodra ze winstgevend worden, in plaats van te wachten op grotere winsten. Het is te wijten aan het feit dat diepgaande geldopties soms vrij illiquide zijn. Ga in het weekend naar het winkelcentrum, loop een Lululemon-winkel binnen, zie veel mensen de volledige prijs betalen voor yogabroeken.

Technische analyse is een van de slechtste bij het uitlokken van dit natuurlijke menselijke gedrag.

Geschiedenis

30 per ronde terwijl u €2 betaalt. Omdat ze van tevoren een handelsstrategie hebben ontwikkeld, samen met de discipline om zich aan die strategie te houden. Een rendement van 25% zou hier €5.000 zijn. Of de cursusinstructeur een professor in financiën is of een handelaar met tien jaar ervaring, overweeg alleen cursussen van professionals in het veld te volgen. Het nieuws verhandelen is een populaire techniek. Scary eenvoudig, nietwaar? Om een ​​break-even te maken voor een portefeuille van €1 miljoen, moet u 3 retourneren. Het enige dat alle handelaren gemeen lijken te hebben, is een bepaalde mindset (of misschien een bepaalde ziekte, afhankelijk van iemands perspectief) waarmee ze grote sommen geld riskeren zonder zich zorgen te maken dat ze het verliezen.

Handelseducatie

Als u daghandelaar wilt worden, moet u ergens beginnen. (005 x €40.000). Houd een lijst bij van degenen die er veelbelovend uitzien dat u in de gaten moet houden. Ze hadden geen pech toen ze verloren.

Werken met risicokapitaal vereist discipline, als u impulsief bent en uw emoties laat regeren, zult u het waarschijnlijk niet halen als daghandelaar. Weet van tevoren wat uw plan en strategie is voor elke aandelen die u koopt en hoe u die aandelen wilt verlaten - en houd u aan de strategie. Ik ken een man die een miljoen verdiende en het verloor. Traders kopen een stijgend aandeel of "vervagen" een dalende, in afwachting dat het momentum zal doorgaan. Naar welke signalen ga je letten? Van het scalperen van een paar pips winst in minuten op een forex-handel tot het verhandelen van nieuwsevenementen op aandelen of indices - we leggen uit hoe. Lees de gids voor daghandelbelastingen voor uitgebreidere informatie over belastingregels en rapportage. Ze hadden geen geluk toen ze geld verdienden.

Deze bedrijven bieden meestal handel op marge waardoor daghandelaren een grote positie kunnen innemen met relatief klein kapitaal, maar met de bijbehorende toename van het risico. Proberen die programma's de volgende Fibonacci wave-extensie te lokaliseren? Op basis van een percentage is dit de maat voor het vermogen van een systeem om winst te genereren in plaats van verlies. Het verkopen van de aandelen om de transactie af te sluiten kan een minuut later of een uur later plaatsvinden, zolang het binnen dezelfde handelssessie is. Bovendien kunt u, door u aan uw strategie te houden, deze aanpassen en verfijnen op basis van uw persoonlijke handelservaring en iets creëren dat perfect voor u werkt. De weg is niet gemakkelijk. Met liquiditeit kunt u een aandeel invoeren en verlaten tegen een goede prijs.

Financiële Definitie Van Daghandelaar

Doe je onderzoek en lees eerst onze online broker reviews. Ken de basisprincipes van de markt. Float - Dit is hoeveel aandelen beschikbaar zijn om te handelen. De betekenis van al deze vragen en nog veel meer wordt gedetailleerd uitgelegd op de uitgebreide pagina's op deze website. Vroeger namen beleggers contact op met hun effectenmakelaar, die vervolgens contact opnam met de handelaar op de vloer van de NYSE die vervolgens zou handelen en de makelaardij een vaste commissie van één procent zou krijgen. Een ander groeiend aandachtsgebied in de wereld van de daghandel is digitale valuta.

U moet vooral handelsstrategieën ontwikkelen die werken voor uw persoonlijkheid en voor de markten waarin u handelt. De volgende stap moet een goede training zijn. Ik bedoel dit letterlijk (zoals "letterlijk" zoals gedefinieerd door een woordenboek) - u zult gegarandeerd geld verliezen gedurende een behoorlijke periode, tenzij u goed leert handelen. Dit boek geeft alle vakjes aan die u zou verwachten van een inleiding tot daghandel. Dit vertegenwoordigt de omkering van een bearish trend naar een bullish of opwaartse trend. Zodra u consistent winst kunt genereren in de ene markt, kunt u die vaardigheden snel overdragen naar een andere markt.

Cursussen kunnen altijd afzonderlijk worden gekocht. Je hebt gehoord van veel verhalen van mensen die rijk zijn geworden alleen vanwege het beleggen in aandelen. De vooruitgang op internet heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld, zodat eind 1990 de aandelenmarkt online ging voor daghandel, waardoor het voor veel mensen gemakkelijker werd. Duidelijk betekent dat omkeerstrategieën hier werkten, terwijl trendvolging dat niet deed. Dit zijn aandelen die onder €5 per aandeel worden verhandeld.

Dag Gecertificeerde Cursus

We zullen ook de onderwerpen van geldbeheer, backtesting-daghandelsstrategieën via geschikte software bespreken en demo-accounts gebruiken om voldoende gladde statistische gegevens te herstellen. Terwijl een retail-makelaar €7 of meer per transactie, ongeacht de grootte van de handel kan brengen, kan een typische direct-access broker overal opladen van €0. Er is veel vraag naar cryptocurrency-handelsklassen sinds de beklimming van de Bitcoin. Vóór 1975 werden makelaarscommissies vastgesteld op 1% van het bedrag van de transactie, i. Speculeren op aandelenkoersen via CFD's of spread betting bijvoorbeeld, betekent dat traders ook kunnen profiteren van dalende prijzen.

Sommige daghandelaren gebruiken een intraday-techniek die bekend staat als scalperen, waarbij de handelaar meestal een paar minuten of slechts seconden een positie inneemt. Of je verdient geld, voelt je als een god, ruilt als een god en verliest al je geld. Door een gedisciplineerd geldbeheersysteem te gebruiken, kunt u uw risico tot een minimum beperken terwijl u uw vaardigheden als handelaar leert en oefent.

Wat Is Daghandel

Totdat je deze eerste hand beleeft, wordt het helaas niet helemaal thuis. Internet-daghandel zwendel heeft amateurs gelokt door enorme opbrengsten te beloven in een korte periode. Een inleiding tot daghandel omvat de basis, geschiedenis, kenmerken van een handelaar, de populaire markten en strategieën om handel succesvol te maken. Gokkers voelen zich aangetrokken tot financiële markten omdat het een pijnlijk gemakkelijke manier is om te gokken. Wat is er nieuw?, in een live-markt is er echter sprake van uitglijden. Bent u een actieve daghandelaar? Respectievelijk 05% in kostenratio's per jaar. Als we vervolgens naar de geschiedenis van daghandel kijken, zullen we leren waar de beruchte reputatie vandaan komt.

Uw makelaar zal uw richting uitgaan wanneer u transacties wilt kopen en verkopen. Dit maakt duidelijk dat voor het maken van winst in de handel diepgaande kennis nodig is, gecombineerd met beslissende actie. Beginnen zonder een handelsplan. Een laatste ding voordat we in het vlees van de post komen: Daghandel heeft relatief kleine winstmarges in vergelijking met sommige handels- en investeringsstrategieën voor de langere termijn, wat veel uitgegeven kapitaal kan betekenen, met niet veel terug; of erger nog, veel kapitaal uitgegeven en kort daarna verloren. Veel handelaren gebruiken de 2% en 6% regel in de handel.

Jason stuurt elke ochtend een gedetailleerd actieplan voordat de markt opengaat.

De afbeelding luidde: De handel in futures-contracten vindt zijn oorsprong in grondstoffen, maar omvat tegenwoordig financiële hulpmiddelen zoals aandelenindexen, valuta's of rentetarieven. Als u op zoek bent naar een snel pad naar succesvol handelen en van een werkweek van 4 uur wilt genieten, kan deze cursus u heel dicht bij dat doel brengen. Hij beveelt goedkope indexering aan, in plaats van markttiming, als de beste weg naar succes op de lange termijn. Strikt genomen sluiten daghandelaren al hun posities vóór het einde van de handelsdag. Ze begonnen veel langer posities te houden dan normaal.

Meer Informatie Over Daghandelaar

Daghandelaren zullen grafieken van 1 minuut, 5 minuten, 15 minuten en per uur gebruiken om hun transacties uit te voeren. Er is ook de tijd dat ik geld inzamelde voor een hedgefonds. Het historische rendement van de S&P 500 is 9. Beleggen richt zich meer op fundamentele analyse, waaronder winstrapporten, nieuws, financiële statistieken en ratio's. Je moet die handelsboeken bij Amazon bestellen, die spion pdf-gids downloaden en leren hoe het allemaal werkt. Wilt u leren hoe u op de effectenmarkt het meest veilig kunt handelen via daghandel en technische analyse?

De intelligente handelaar zal echter ook op lange termijn beleggen. De tijdframes moeten elk 3 tot 10 keer groter zijn dan het lagere tijdsbestek. De cursus is bedoeld voor handelaren die de diepte van algoritmische handel willen ingaan en controle over de handel willen nemen. Met daghandel met een geldrekening (ook bekend als zonder marge), kunt u alleen het kapitaal dat u op uw rekening hebt verhandelen. Ze zijn perfect uitgerust om te slagen en zelfs dan falen ze vaak. Geen twijfel mogelijk, daghandel is riskant. Je bent niet George Soros, je mag niet op je darmen handelen. Laten wij het uitzoeken.

Als u een rendement van 25% kunt halen uit 20% van uw portefeuille, genereert u een totaalrendement van 8. Daghandelaren kunnen ook hefboomwerking gebruiken voor een hogere concentratie van aandelen om een ​​kleinere relatieve koersbewegingsprijswinst te behalen. Daghandelstrategieën zijn net als elke andere beleggingsstrategie, het verschil is weten wanneer je eruit moet. “Als je Goldman naar je toe ziet komen met 5000 contracten, waarom zou je er dan tegen vechten? Laten we eens kijken in de volgende regels. Als dit niet het geval is, haalt u het eruit. In tegenstelling tot beleggers, die misschien wachten tot de logica de overhand heeft of voor aanvullende informatie beschikbaar komt, handelen daghandelaren snel en nemen beslissingen in minuten, zelfs seconden. 02 per aandeel, slechte vulkosten kunnen heel snel oplopen als u regelmatig handelt.

De methode is bedoeld om te voorspellen wanneer de prijzen zullen veranderen door de slotkoers van een effect te vergelijken met zijn prijsklasse.

Stop-Loss

Niet noodzakelijk nutteloos, maar heel weinig van wat er wordt aangeboden, biedt alles wat u binnen enkele minuten van internetonderzoek niet gratis kunt vinden. De marges voor daghandelaren zijn smal en er is gewoon geen ruimte voor fouten. Ze vereisen totaal verschillende strategieën en denkrichtingen. Normaal zal ik wachten tot er een nieuw solide niveau van "ondersteuning" is gecreëerd en dan het stop loss naar dit nieuwe niveau verplaatsen. Het brengt veel risico's met zich mee, maar de beloningen zijn verleidelijk genoeg voor mensen om het toch te nemen. En wees alsjeblieft realistisch. Daarom hebben ze risicobeheersystemen.

Video #8: Inleiding tot handelsservices

Dat was prima, want toen ik een winnaar raakte, won die groot. Het tegenovergestelde is ook waar. Ze zijn wettelijk verplicht om uw financiële belangen te beschermen. Ze houden hun positie vast tot de prijsplateaus, en dan dumpen ze het. Als de voorraad ½ omhoog is (€0. )Boeken, boeken en meer boeken. Dus ongeacht het bedrag, kapitaalbehoud staat voorop bij risicobeheer.

Veel aspirant-handelaren begrijpen niet echt wat scalperen is. Maar ik bied geen garanties. Papierhandel voordat u uw kapitaal op het spel zet. Ten slotte omvat deze regel ook analisten van Wall Street. Onder de 20.000 bevindt u zich in principe op nul en zou u worden uitgebreid met het gebruik van marge (opnieuw maximaal 50% en niet 70%), en ook diep in de geldopties.

Dat is uw handelsplan. Parallel aan de handel in aandelen, vanaf het einde van de jaren negentig, zorgden verschillende nieuwe marktmakerbedrijven voor valutahandel en derivatenhandel via elektronische handelsplatforms. Daghandel wordt vaak gekenmerkt door technische analyse en vereist een hoge mate van zelfdiscipline en objectiviteit. In de loop van drie jaar nam ik mijn portefeuille van enkele duizenden en liep die op tot bijna €100.000. Een gratis handelsruimte, wekelijkse aandelenselecties en inzichtelijke online webinars zijn de belangrijkste voordelen voor daghandelaren, swinghandelaren en langetermijnbeleggers.

Bear Bull Traders 'onderwijs

Een scalpeur kan dergelijke kosten dekken met zelfs een minimale winst. 17:00 EST terwijl hij zijn weektransacties beoordeelt en het marktsentiment de volgende dag ingaat. Neerwaarts risico kan zich vormen vanuit internationale markten en evenementen terwijl U.

De geschiedenis heeft aangetoond dat veel succesvolle handelaren nooit meer dan 1% van hun accountsaldo riskeren bij een enkele transactie. Geen risico beheersen. Voor een beginner om te handelen, is de allereerste vraag: Het is niet de directe manier om geld te verdienen zoals de media het beschrijven, maar het wordt ook niet als een langetermijnstrategie beschouwd. Sommige worden scalpeurs genoemd; ze proberen kleine winsten te maken op grote hoeveelheden effecten. Net als bij opties kan futures winst opleveren die de prestaties van de onderliggende aandelen of tool ver overtreft. De volgende dag maak je een winnende ruil en voel je je een god. S dollar en GBP.

  • Vergeet niet dat day trading met succes trial and error is en dat je daarmee moet kunnen werken om ervaring op te doen.
  • Het is belangrijk om uw formule nauwgezet te volgen in plaats van te proberen winst te maken.
  • De kleinhandel in vreemde valuta werd populair in de daghandel vanwege de liquiditeit en het 24-uurs karakter van de markt.
  • Hoe is dit relevant?
  • Als u overdag online handelt, sluit u uw positie voordat de markten voor de dag sluiten om uw winst veilig te stellen.

NIET DOEN: gebruik echt geld voordat je weet wat je in godsnaam aan het doen bent

Ik ben goed in games. Unsere erfahrungen mit der dubai lifestyle app, - De maker is fictief, hij is gewoon een gestolen foto van internet. Ze hebben de neiging om winnaars te vroeg te verkopen en verliezers te lang vast te houden, wat sommigen noemen: bloemen plukken en het onkruid water geven. De cursus leert programmeren en de ontwerptheorieën achter de Trading Robots. Een van de voordelen van daghandel is dat u geen overnachtingsrisico draagt.

Elk hulpmiddel lijkt zo krachtig, zo profetisch! Ze bieden een andere manier van handelen en kunnen een rol spelen in de dagelijkse portefeuille van elke daghandelaar. Daghandelaren gebruiken vaak technische analyses om te bepalen welke effecten ze verhandelen, en om de ideale entry-/exitpunten voor hun transacties te bepalen. Ik ga je niet leren handelen. Het gemeenschappelijke gebruik van het kopen op marge (met geleende middelen) versterkt winsten en verliezen, zodat aanzienlijke verliezen of winsten in een zeer korte periode kunnen optreden. Daghandelaren hanteren andere criteria dan beleggers bij het zoeken naar aandelen. Laat je niet langer opgelicht houden! Handelen in aandelen voor passief inkomen richt zich op de technische kant van de handel.

Marge rentetarieven zijn meestal gebaseerd op de oproep van de makelaar. From-home jobs voor 2020, er zijn ook specifieke mogelijkheden voor tweetalige aanvragers. De handelaar kan de shortpositie sluiten wanneer het aandeel daalt of wanneer het kopen van rente aantrekt. Er zijn mensen die zich bezighouden met dit soort handel zonder voldoende kennis, of sommigen zelfs toegegeven voor de hoogte van een gokker; er zijn echter daghandelaren die in staat zijn om een ​​succesvol leven te leiden. De sleutel tot succes is om laag genoeg te kopen en hoog genoeg te verkopen om uw kosten te dekken en winst te maken. Ik weet niet hoe vaak ik mezelf dat heb verteld.

Gratis Vroegtijdige Toegang Tot Cursusregistratie Is Nu Open Voor Alle Kantoren!

Als u nog steeds niet zeker bent, zijn hier drie vragen die u kunt gebruiken om de definitieve beslissing te nemen! Makelaarintegratie - Met directe koppelingen naar makelaars kunt u automatisch transacties uitvoeren, emotionele afleidingen verwijderen en het uitvoeringsproces stroomlijnen. Deze combinatie resulteerde in enorme verliezen in de komende paar maanden. Waarom daghandel in aandelen niet de manier is om te beleggen, 35 miljard is beschikbaar om te worden verhandeld (ook bekend als de "float"). Sommige daghandelaren kopen en verkopen ook obligaties, vreemde valuta, grondstoffen, opties en zelfs derivatencontracten. James moest emotioneel handelen omdat hij niet handelde. Ingangspunten - Dit is de prijs waartegen u koopt en uw positie invoert. En net als elk ander type lening, kunnen margeverleningen rente opbouwen. Elektronische handelsplatforms werden gecreëerd en commissies kelderden.

Als dat zo is, moet u weten dat het veranderen van deeltijdhandel in een winstgevende baan met een leefbaar salaris gespecialiseerde hulpmiddelen en apparatuur vereist om u de nodige voorsprong te geven. Crypto nieuws, volgens Statista heeft Argentinië elektriciteitsprijzen rond de $ 0. De prijs beweging veroorzaakt door het officiële nieuws zal daarom worden bepaald door hoe goed het nieuws is ten opzichte van de verwachtingen van de markt, niet hoe goed het is in absolute termen. Lees de woordenlijst voor definities van nog veel meer woorden en concepten. Je zou kunnen verliezen.

Om uw transacties uit te voeren, heeft u mogelijk een handelsaccount bij een makelaar nodig. Uw staatseffectenregelgever kan controleren of het bedrijf al dan niet is geregistreerd bij de SEC en of ze een problematische geschiedenis hebben met toezichthouders of klanten. Probeer je voor te stellen dat je gaat zitten om een ​​spelletje schaak te spelen met een grootmeester nadat je nog maar een maand hebt gespeeld. Er zijn ook enkele andere goede op de markt, maar het punt is dat je een goede DOM nodig hebt. Hoe kan je geld verdienen, ik host mijn eigen cursussen van een subdomein op mijn eigen site, zodat ik gemakkelijk meer kan toevoegen. Niet voor elk wat wils, maar mensen met een voorliefde voor wiskunde en programmeren kunnen algoritmische handelscursussen online gebruiken om te leren hoe ze kunnen profiteren van hun vaardigheden.

Nike En Andere Grote Retailers Zetten Een Duw In De Markt Voor 'grote Maten'

Het belangrijkste is dat Sincere u het grootste geheim van alles laat weten: Je zult in staat zijn om te werken zonder een baas te moeten antwoorden of met klanten om te gaan, en je zult in staat zijn om te handelen waar en wanneer je maar wilt. Een voorbeeld met opties zou zijn dat het €1200 kost om 100 aandelen IBM gedurende vier maanden te bezitten tegen een prijs van 125. Ik gebruikte eigenlijk de term "geniet aan de muur". Ja, je hebt daghandel, maar met opties zoals swinghandel, traditioneel beleggen en automatisering - hoe weet je welke je moet gebruiken?

Dit kan ook helpen om het risico in uw algemene account te verminderen. Houd er rekening mee dat we deze patronen meer dan één jaar hoog of laag willen. ATC bouwt voort op dat inzicht door de regels en methoden op te nemen die nodig zijn om daghandel met een laag risico en een grote kans te maken. Dit is waar vóór het tijdperk van 2020. Het winstpotentieel van daghandel is misschien wel een van de meest besproken en onbegrepen onderwerpen op Wall Street.

Leden hebben ook toegang tot eigen scanners die zijn ontworpen door onze ervaren handelaren. Bedrijven die een bepaald aantal contracten verhandelen, moeten de transacties melden die ze doen. (Vóór het begin van de jaren negentig op de London Stock Exchange, bijvoorbeeld, kon aandelen tot 10 werkdagen na aankoop worden betaald, waardoor handelaren aan het begin van een afwikkelingsperiode alleen aandelen konden kopen (of verkopen) om alleen te verkopen (of kopen) ) ze voor het einde van de periode in de hoop op een prijsstijging. Wat IU Elite echt onderscheidt, is de nadruk op het helpen van studenten om hun leraren en elkaar te gebruiken om te groeien en betere daghandelaren te worden. Duizenden andere handelaren zoals u hebben ons gekozen om hen op weg te helpen naar het leven van huis door de markten te verhandelen.