Kenvinreviews, Addon

De tweede heeft betrekking op een toegewijde analysegroep die het nieuws verwerkt en menselijke input levert. Ik had het kunnen doen met meer psychisch plausibele nuances. Op autohandelwebsites zoals The News Spy, hoeft de belegger alleen maar een account te registreren en een storting te doen, de slimme handelsrobots analyseren de cryptocurrency-markt en voeren automatisch transacties uit voor gebruikers. Maar het vinden van die inkomstenbron kan moeilijk zijn. Je zult de nieuwe video's over oplichting, strategieën en andere tips voor het verdienen van geld als eerste zien. Nadat u uw gratis account hebt gemaakt, krijgt u toegang tot de software. De pop-up na registratie leidde ons in feite tot het inzicht dat we te maken hebben met een kloon- of replicaversie van de Bitcoin Trader, die qua aard erg lijkt op Crypto Robot 365. Na het activeren van de software, kunt u de instellingen aanpassen en echte transacties plaatsen die u een stabiel en solide rendement opleveren.

Of deze mensen TheNewsSpy kennen of niet. We zijn blij om dit rapport van onze bevindingen te presenteren tijdens het testen van the News Spy. Er zijn echter getuigenissen van echte gebruikers die aangeven dat ze elke dag maar liefst €1500 verdienen. Het is een rustig en gestaag proces.

Welkom bij onze exclusieve News Spy Review en SCAM Investigation.

Als u deze ongelooflijke kans niet wilt missen, volgt u de onderstaande stappen. Dit kan worden gebruikt om de kneepjes van het vak te leren en ze te onthouden. Ze hebben niet het recht of de bevoegdheid om deze logo's te gebruiken en als u contact opneemt met de verschillende verkooppunten, hebben ze deze software nooit genoemd, nooit. Gebruikers sturen elke dag hun ervaringen over verschillende online programma's. Relatief maakt elke zwendel nagemaakte pseudoniemen of zwijgt geheel in pogingen om mysterieus te blijven omdat deze daders profiteren van uw tegenslagen. Alsjeblieft mensen, blijf koste wat kost weg van deze vreselijke cryptohandel. Was ist The News Spy?

Wie zit er achter The News Spy? Gebruikers kunnen veilig doorgaan met aanmelden. Talloze beleggers verkochten hun deelnemingen in paniek toen de prijzen daalden. Info uitgever, welke makelaars bieden papierhandel aan om met nepgeld te oefenen? Op basis van de informatie waarover wij beschikken, zijn wij van mening dat deze gereguleerde activiteiten uitvoert waarvoor autorisatie is vereist '. Als u niet zeker bent van de handel met the News Spy, kunt u natuurlijk een kijkje nemen op andere robots die volgens ons betrouwbaar zijn, zoals Crypto Revolt en Bitcoin Code. De "News Spy" rip-off wordt op de markt gebracht als een systeem dat marktwijzigingen ontdekt op basis van nieuwsberichten en op passende wijze signaal "spion waarschuwingen" produceert.

U hebt ook de optie om handmatig of automatisch te handelen, zodat u de handelssoftware toestemming kunt geven om namens u te handelen of u de volledige controle over uw handelsactiviteiten behoudt.

The News Spy Review - Conclusie

Als software u 100% succes belooft, dan is het oplichterij. Handelen kan handmatig worden gedaan. Deze site maakt echter misbruik van vervormde zekerheden en deze acties zijn ontregeld voor personen die ten onrechte in de software deponeren. Lees terwijl we de verborgen waarheden ontdekken die deze oplichters niet willen dat u weet. Maar gewoon een Arabier. Beoordelingen zijn belangrijk voor het bepalen van de betrouwbaarheid van elk handelsprogramma. De grote Israëlische stripacteur Moni Moshonov is volkomen misplaatst als hoofd van de intelligentie en speelt op onverklaarbare wijze de spymaster als het soort nebbish dat een kibboetskeuken zou runnen.

Hogere stortingen genereren meer winst op het platform.

Leidraad Voor De Community

Je vindt hier alles wat je nodig hebt. Kan een beginner geld verdienen met binaire opties? FXMasterBot biedt niet alleen gratis signalen, maar ook live signalen, wat betekent dat handelaren transacties kunnen uitvoeren zodra zich handelsmogelijkheden voordoen. Als u vragen, problemen of problemen ondervindt, stuur ons dan een e-mail en we helpen u graag verder. Na maanden van undercoverleven alleen om zijn dekking te vestigen, was Cohen - nu onder de naam Kamel Amin Thaabet - in staat zichzelf te insinueren in de wereld van hooggeplaatste Syrische functionarissen, in het proces dat onschatbare informatie verzamelde die hij zou doorgeven via geheime radio verzendingen, brieven en meer.

Gebruik in plaats daarvan onze aanbevolen handelssoftware Crypto en Binaire Opties, waar u geld kunt verdienen. We hebben hieronder een screenshot toegevoegd als referentiepunt, dus als je plotseling een 'zesde zintuig' voelt dat je vertelt dat er iets mis is, moet je stoppen en je positie opnieuw evalueren omdat neprecensies extreem misleidend zijn. De cryptocurrency-markt gaat immers elke dag live, dus de winst moet consistent zijn. Bijna klaar! Het is altijd een geweldig idee om alles te weten te komen over het verhandelen van cryptocurrency. Het is moeilijk om volledig vertrouwen te hebben in nieuws dat wordt gegenereerd door een computersysteem. Het beweert wereldwijd crypto-nieuws te verzamelen, met behulp van een uniek algoritme.

De gebreken van The Spy zijn gemakkelijk te herkennen. Er is een team van analisten dat helpt de trends in de markt te begrijpen op basis van het nieuws. Omdat ze gereguleerd zijn, zullen ze ervoor zorgen dat u een prettige handelservaring met hen hebt. Blog / artikel schrijver, hier is het beleid voor het publiceren van partners op de site voor alle details. Nieuws, sport en opinie uit de amerikaanse editie van de guardian. Handelen is geen 'snel rijk schema'. Zelfs als u nog geen eerdere beleggingservaring hebt, kunt u met News Spy zeer snel handelen. Ik heb veel redenen gevonden om The News Spy te vertrouwen, alle functies werken en de uitbetaling is correct. Vertrouw hen niet en wees buitengewoon duidelijk. The News Spy heeft nooit een lovenswaardige erkenning gekregen.

Een test van The News Spy Demo Account

Ik vond ook een officiële waarschuwing van de FCA: Drie decennia lang heeft de acteur vele gezichten gedragen als de onbetwiste grappenmaker van het Westen. Ze worden onmiddellijk doorgestuurd naar een erkende en gereguleerde FX-makelaar. Het hoge slagingspercentage voor transacties. Dus om de bovenstaande vraag te beantwoorden, kunnen gebruikers net zoveel verdienen als ze storten. Zoon van eenmalige vp-kandidaat joe lieberman springt in race voor open senaatszetel. De meest geavanceerde SSL 256-bit gegevenscoderingsprotocollen worden nageleefd door de makers van The News Spy System. Integendeel, dergelijk gedrag vernietigt alle vertrouwen.

Vermeldingen van algoritmen en dergelijke zijn gewoon ingewikkelde afleidingen die de focus wegnemen. Like en deel het op sociale netwerken zoals Twitter. We moedigen drukke mensen aan die een passief inkomen nodig hebben om het eens te proberen. Productiviteit, retentie en kostenbesparingen: waarom werken vanuit huis voordelen voor werknemers en werkgevers10: 44downloadxh3 data-reactid = "262"> kopieer de onderstaande code om de wbur-audiospeler in uw site te integreren. Na het verkrijgen van de software kan men vanaf bijna elke plek met een smartphone toegang krijgen tot het platform. Nee, het is helemaal gratis om een ​​nieuwe account te openen op het automatische handelsplatform.

Dit helpt je om veel geld te verdienen. De tool is ontworpen om snel informatie vast te leggen. Wanneer de winst begint te komen, moet de belegger onmiddellijk 25% van de winst opnemen. Na een snelle controle ontdekten we dat the News Spy nooit is besproken in een van deze nieuwspublicaties, wat reden is voor juridische actie voor onjuiste marketing. Realtime instrumentgrafieken, forextraders gebruiken ook kandelaargrafieken om te handelen met kandelaarpatronen, die worden gebruikt om een ​​handelsinstelling te bevestigen. Uit ons onderzoek blijkt dat de software The News Spy niets anders is dan oplichterij. Als je het systeem eenmaal hebt uitgeschakeld, kan dat veranderen.

The News Spy Functies van de handelsrobot

Een ander voordeel van meerdere signalen per dag is dat u uw winstpotentieel kunt vergroten. Dat is als je het geluk hebt om een ​​plekje te krijgen. Absoluut niets waard! Het klantenserviceteam is altijd beschikbaar en responsief. We waren behoorlijk verbaasd over de manier waarop het klantenserviceteam van The News Spy onze vragen behandelde. Hoe geld te verdienen als je thuis blijft mam, volgens de enquête werkt de typische moeder die thuis blijft, bijna 97 uur per week en besteedt 13. Er zijn tal van manieren om online geld te verdienen. Dus voordat je je geld riskeert met dit cheatsysteem, raden we je aan een stapje terug te doen en je opties te overwegen, omdat je op het punt staat een fout te maken die je helaas minstens €250 kost, en dat is net beginnen met geld. Dit zorgt ervoor dat u niet al uw geld in één keer kunt verliezen.

De handel in het nieuws heeft zijn eigen voordelen. Hoe een trojan.bitcoinminer miner infectie te verwijderen, deze malware is geen virus, maar veroorzaakt nog steeds problemen voor iedereen wiens Mac erdoor is geïnfecteerd. Informatie uit meerdere bronnen wordt geanalyseerd zodat niets belangrijks uw aandacht mist. 50 legitieme bedrijven die thuiswerkers inhuren in 2020, dit proces kan per staat verschillen. Maar zoals je net hebt geleerd, heeft The News Spy eigenlijk in alle richtingen gefaald. Na zoveel jaar handmatig in cryptocurrencies te hebben gehandeld, is het een opluchting om een ​​intelligente robot te hebben die automatisch en nauwkeurig transacties kan uitvoeren.

Bent U Geïnteresseerd In Het Verhandelen Van Bitcoins?

Nee, dit is op geen enkele manier affiliate marketing. Koop en verkoop wat bitcoin! Discipline jezelf om beslissingen te nemen alleen na rustige reflectie en pas op voor iemand die je opjaagt of FoMO-tactieken gebruikt om je emoties te manipuleren. Onze bevindingen komen overeen met het merendeel van de feedback die we online hebben gevonden over The News Spy. Dit zal helpen bij het maken van echte handel zonder problemen. Dit komt omdat de aangesloten marketeers die vals-positieve beoordelingen geven, deze onlangs zijn begonnen te promoten via e-mailmarketing. Deze klootzakken zijn niet tegen het willekeurig spammen van inboxen in een poging om geluk te hebben. Tekens op het scherm alleen betekent niet dat een specifieke programmering oplichterij is.

Op the News Spy kunnen gebruikers beginnen met verdienen met een aanbetaling van €250. Moeten we echt nog meer zeggen? Ons onafhankelijk onderzoek naar dit handelssysteem heeft ook aangetoond dat het zijn belofte waar kan maken. We kunnen bevestigen dat er geen verborgen kosten zijn op The News Spy, het is een van de meest transparante automatische handelsplatforms die we hebben getest. Voordat andere apps zelfs de mogelijkheid van een prijsverandering realiseren, voorspelt The News Spy die regels. Doch es geht nicht nur um das Risiko, das der Markt mit sich bringt.

Een Nieuw Spionage-account Registreren

ECCO I RISULTATI! Dit is een cruciaal onderdeel van de fundamentele analyse die wordt uitgevoerd als aanvulling op de technische analyse. Niet één keer in The News Spy hebben bezoekers geldige informatie verstrekt om inzicht te krijgen in de makers.

We hebben het systeem ook getest om er zeker van te zijn dat het beschermd is tegen online hacks. Soms kan zelfs de kleinste verandering in de economische sector de grootste invloed op de handel hebben. Dit zal je helpen om weg te blijven van oplichters die valse beloften doen om je 's nachts rijk te maken. Daarom is the News Spy een geschikte manier om online geld te verdienen, zowel voor beginners als voor mensen die dit soort handel gewend zijn. Het accountregistratieformulier kan worden gedownload vanaf de startpagina.

BEZOEK THE NEWS SPY OPMERKING:

Domein Informatie

Anders dan dat, dit is slechts een list en de software zelf zal niet voldoen aan de fantastische beloften van €1500 "gemiddeld minimaal" op een dagelijkse basis met slechts een paar minuten werk. Quando si seguono le raccomandazioni degli esperti, che si basa su accurate analisi di mercato, grandi profitti sono inevitabili. Dit type amateur-technische integratie voegt een extra achterdocht toe bovenop een bestaande situatie die op zijn best problematisch en hoogstwaarschijnlijk gevaarlijk is (voor uw portemonnee). Het echte doel hier is om uw e-mailadres en uw telefoonnummer vast te leggen met behulp van het formulier. Hoeveel is nodig om een ​​account te openen? Nu is het niet verbazingwekkend om vervalste beoordelingen te zien van betaalde artiesten die zich voorstellen dat ze profiteren met deze nep-applicatie. We hebben een robot gevonden die je in minder dan 30 werkdagen zoveel rijker maakt! Op deze website staan ​​heel veel dubieuze dingen, dat het een grote, leugenachtige fraude is.

Wie kan je toevoegen aan een 'sukkellijst'. Begin binnen 24 uur met het behalen van de eerste winst! Er is geen systeem of algoritme ter wereld dat 100% van de tijd 100% positieve resultaten kan garanderen. Een anonieme service is altijd erg verdacht, er is geen reden om zijn naam te verbergen voor een gerenommeerd product. (2) Als een beginner is de website-interface van News Spy vrij gebruiksvriendelijk en lijkt de bruikbaarheid van het systeem goed te zijn. In zijn rol als Eli Cohen roept Baron Cohen echter nieuwe talenten op.

Si possono tarief sold met app Nieuws News Spy?

De software scant honderden nieuwsbronnen en vervolgens voorspelt hun team van analisten een trend op basis van de gegevens die ze hebben verzameld. We waren meer overtuigd van de effectiviteit van The News Spy toen mijn team ontdekte dat het systeem werkt met een principe vergelijkbaar met andere uitstekende autohandelplatforms voor cryptocurrency zoals Bitcoin Revolution en de Bitcoin Loophole. Dus wat maakt het uit, toch? Toch maakt deze op crypto gebaseerde website misbruik van vervalste waarheden, terwijl tegelijkertijd onduidelijke berichten over haar activiteiten worden overgedragen. Het belangrijkste voordeel dat het dient, is dat het bijdraagt ​​aan het verbeteren van de handelsresultaten. U kunt dit doen door te klikken op het gedeelte 'contact' van de website, waar u alle beschikbare manieren vindt waarop u contact kunt opnemen met het ondersteunend personeel. Ook zouden apps sneller moeten openen. Beste forex-handelsplatforms in 2020, inmiddels moet u wat meer weten over forex en in staat zijn om indruk te maken met uw kennis van de forexmarkt, wettelijke vereisten van brokers en waar u op moet letten bij het kiezen van het beste platform voor u. Op de website geeft het nooit aan hoe het systeem de transacties daadwerkelijk plaatst.

 • Of geef wat dat betreft ook persoonlijke informatie weg.
 • Als je iemand bent die investeringen uitstelt vanwege gebrek aan tijd, werken tools zoals deze als een zegen.

Functies & Functionaliteit

Wie zijn deze mensen? Geschoten in vervaagde tonen, geschreven en geregisseerd door Gideon Raff ("Homeland"), werpt het project met zes afleveringen Cohen op als Eli Cohen, een Israëlische Mossad-agent die de Syrische regering infiltreerde en zich voldoende inleefde bij zijn frauduleuze leiders om te winnen toegang tot hun geheimen, zij het tegen hoge kosten voor hem en zijn gezin. Een volledig geval dat The New Spy App Scam blootlegt. Naar de valse aantekeningen van gerenommeerde bronnen zoals ‘CNBC’. We zijn blij dat de ontwikkelaars een 24/7 live klantenservice hebben toegevoegd. Niets is echt in The News Spy! Niets van waarde!

Volg de trends in de cryptocurrency-markt. Pegasus (spyware), dit is een ernstig toezicht en het wordt vooral belangrijk in deze tijden waarin privacykwesties en nepnieuws steeds problematischer worden. Het zijn DEZE mensen die u proberen op te lichten en dat opnieuw zullen doen. Het is beter om hiervan weg te blijven om je zuurverdiende geld te beschermen. Hoewel de winst per transactie klein kan zijn, tellen ze allemaal op tot een aanzienlijk bedrag aan het einde van de maand. Als u een daghandelaar bent, heeft u de signalen mogelijk vaker nodig.

We zijn er zeker van dat er een mobiele app voor The News Spy wordt ontwikkeld. Ik noem dit soort mensen graag 'gezichtsloze fraudeurs'. Geen gepubliceerde getuigenissen of bevestiging dat gebruikers geld hebben verdiend na het investeren. Selecteer een trefwoord in uw dagelijkse routine en schrijf er een artikel over. Toch hebben we nog nooit gehoord dat iemand rijk wordt van deze dubieuze app. Dit kan verwarring zijn voor leden die per ongeluk lid worden. Welkom bij ons officiële nieuws Spionageonderzoek en zwendelonderzoek. 10 winstgevende strategieën van elite forex traders, risico wordt beheerd met behulp van een stop-loss order, die zal worden besproken in de scenario secties hieronder. De belangrijkste focus van onze test was gericht op het bestuderen van de verschillende functies en het live handelsproces op the News Spy.

Navigatie

We hebben de functies van The News Spy en op basis van onze ervaring getest; dit is een gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar middel om zonder stress geld te verdienen uit de cryptocurrency-markt. Met dit account kunnen de beginners vertrouwd raken met hoe het account werkt. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat er nog maar "weinig plaatsen over zijn" om lid te worden van The News Spy, er moet op staan ​​dat je snel actie moet ondernemen voordat je iets mist. In onze News Spy review zijn we erin geslaagd enkele van de belangrijkste kenmerken van deze beleggingsoplossing te onthullen. Dit forumbericht op Forex Peace Army onthult dat Kruger Exchange meer geld van de bankrekening van een gebruiker heeft opgenomen dan gevraagd. Hoeveel licenties zijn er beschikbaar? Toen ik lid werd, werd ik doorgestuurd naar de Kruger Exchange-makelaar. Handmatige gegevensanalyse kan ook een zekere mate van onnauwkeurigheid inhouden.

Ze beweren dat je elke dag €1500 verdient terwijl je slechts 15 minuten werkt, maar dat is gewoon NIET waar! Dealers moeten bij elke keuze veilig en aangenaam laden. De beste beleggingsstrategieën omvatten altijd een combinatie van menselijke en machinevaardigheden. Bekijk als we de verborgen waarheden ontdekken die deze oplichters niet willen dat u weet. Als u gewoon thuis zit en op een paar knoppen klikt, krijgt u zeker niet de gepromote resultaten die ze beweren.

Heb je gehoord van The News Spy? Ondanks het feit dat deze oplichtingskenmerken niet zo vanzelfsprekend zijn, stelt de vandaag gegeven bevestiging makelaars in staat om het potentiële ongeluk te begrijpen dat u krijgt als u uw geld op deze zwendel stort. Trade entry en exit worden allemaal automatisch gedaan. De ontwikkelaars blijven werken om ervoor te zorgen dat het automatische handelsplatform vrij is van storingen en door iedereen zonder problemen kan worden gebruikt. Ik vraag me al jaren af ​​waarom niemand ooit een goede Mossad-film heeft gemaakt. Gelukkig maakt The News Spy het voor iedereen gemakkelijk om zonder deskundige kennis te beginnen met het handelen in Bitcoins; het systeem doet al het werk voor u.

Vrij Komen Van Een 9 Tot 5 Baan

Dit is een speciale recensie en we hebben ons best gedaan om de waarheid op een geheel nieuwe en aantrekkelijkere manier te bieden. Gratis gids om een ​​succesvolle handelaar / belegger te worden, je kunt ook NASDAQ krijgen voor $ 135. Het enige wat u hoeft te doen is een account registreren, een storting doen en de handelsrobots doen al het werk. Dit maakt een enorm verschil wat Bitcoins betreft. De tool is een vrij flexibele optie voor degenen die de nuances van fundamentele analyse leren.

Hoe te controleren of The News Spy een scam of legit is?

Zoals we al zeiden, bevestigt het niveau van transparantie dat wordt onderhouden door de makers van de software de authenticiteit van de investeringsbegeleiding die klanten ontvangen. Ze gebruiken hun echte namen niet, ze hebben deze crypto-handelssoftware nog nooit gebruikt en ze hebben er zeker nooit geld mee verdiend. Hoe nasdaq futures te handelen?, elke seconde kan je geld kosten. Helaas hebben mensen in deze korte tijdsperiode geld verloren.

Ben je klaar om iets te proberen dat je leven gemakkelijker zou kunnen maken? Dit is echter niet voor iedereen het geval. Niemand werkt gratis. Dit gebeurt door bestaande klantfeedback, beoordelingen en getuigenissen te bekijken op digitale CFD- en Forex-investeringsforums. Zelfs de makelaars die zijn geïntegreerd in deze handelstool zijn echt. Hetzelfde FCA-rapport citeert dat de contactgegevens voor Marketing Essentials t/a Kruger Exchange Ltd als volgt zijn: Nieuwe investeerders moeten beginnen met de minimale storting, op The News Spy; de laagste toegestane aanbetaling is €250.

We kunnen onze lezers met vertrouwen informeren dat The News Spy legitiem is en dat alle beleggers winst kunnen maken uit de eerste live handelssessie die zij initiëren. Als het hele ding begint met een leugen, is het duidelijk dat je absoluut weg moet blijven. Alle 3 gebruikerservaringen van The News Spy op de website zijn zo positief dat ze klinken als een zakelijk verkoopgesprek. Er zijn veel schaduwrijke aspecten en duidelijke zwendelfactoren aanwezig. Dit werkt en het doet het niet. 1 staat gepland voor 24 september en zou betrouwbaarder moeten zijn.

 • (4) In geval van opnames komt elk News Spy-account 24/7 in aanmerking voor opname.
 • Het demo-gebruik wordt ook gratis aangeboden voor de gebruiker.
 • Als je wilt beginnen, serveren we gratis affiliate marketing blogs.
 • Onze analyse en diepgaande evaluatie geeft niet alleen details over het operationele proces van de software, maar biedt ook inzicht in het vermogen van deze tool om winstgevende handelsmogelijkheden te identificeren.
 • Tot op heden hebben we bijna 2.000 handelsgeschillen beslecht en we zullen niet stoppen totdat we elke laatste zwendel failliet hebben gezet!
 • “Weet je wat ze zien als ze naar me kijken?
 • Omdat zoals ik op het punt sta te onthullen in deze echte News Spy review.

The News Spy laatste ervaringen en zwendel review:

We hebben geen negatieve of zwendelrapporten gezien en gebruikers waren over het algemeen tevreden met hun handelsresultaten. Met deze software kun je nooit zulke winst maken op dagelijkse basis. Het is op het eerste gezicht allemaal indrukwekkend, maar het is gewoon een shell en de signalen (spionage-waarschuwingen) worden op zijn best willekeurig en hoogstwaarschijnlijk op een manier geproduceerd waardoor je je geld verliest. Hoewel de contante afschrijving kan worden geïnitieerd, zullen de nieuwe inkomsten zelfs na maanden wachten niet worden ontvangen.

 • We zijn er echter zeker van dat zodra deze zwendel viraal gaat, we meerdere neprecensies en -bevestigingen zullen zien van gelieerde websites die commissies willen verzamelen.
 • Als je nog steeds terughoudend bent en om een ​​onbekende reden nog steeds denkt dat je geld zult verdienen met behulp van de rip-off softwareapplicatie van The News Spy, dan had je je goed voorbereid op het ergste.
 • We concluderen dit op basis van informatie uit verschillende bronnen zoals websites, Bitcoin-handel wordt hier gedaan op basis van nieuwsanalyse.
 • Ze worden verondersteld vitale informatie te verzamelen met betrekking tot alles dat de cryptocurrency-waarden zal beïnvloeden.
 • Nieuwe gebruikers zullen het moeilijk vinden om andere autohandelplatforms te gebruiken omdat ze niet gebruiksvriendelijk zijn.

Waarom u Bitcoin zou moeten verhandelen met The News Spy Software

Dus, om de News Spy scam-signalen samen te vatten, staat software op de zwarte lijst en we raden u ten zeerste aan om naar alternatieve en meer legitieme investeringskanalen te zoeken. The news spy-test, intrekking en stortingen The News Spy vergemakkelijkt opnames binnen 24 uur. De medewerkers volgen een uitgebreide training en zijn volledig in staat een breed scala aan problemen op te lossen. Dus wat maakt het uit, toch? De software scant het nieuws op cryptocurrency-evenementen over de hele wereld.