Hoe u uw eigen token op Ethereum in minder dan 20 minuten kunt uitgeven. - addon

Met uitwisselingen kunnen gebruikers ether rechtstreeks kopen met dollars of bitcoin. Maar laat je niet misleiden: 16 is de nieuwste versie die wordt herkend door Mist. Maak je geen zorgen, ik zal uitleggen wat dat betekent. Alle resultaten en getuigenissen van The Ethereum Code zijn ook nep omdat ze net gestolen afbeeldingen en nepnamen erop hebben gebruikt, zoals ik in de video heb bewezen. Basis van operaties.

Onthoud dat het contractadres verschilt van het MEW-adres dat u hebt gemaakt, dus zorg ervoor dat u ze niet verwart. De contractnaam moet overeenkomen met die in de code, in mijn geval is dit: Non erfolgt die Kapitalisierung des Kontos mit einem Mindestbetrag von 250 Euro. Hij trouwde jong, had een zoon en ging scheiden. Raak niet in paniek als deze transactie niet meteen verschijnt - soms kan het even duren. Kwesties van identiteit, eigendom en versiebeheer komen aan de orde.

Ik zal u ook door de stapsgewijze instructies in deze zelfstudie leiden.

Als je bekend bent met Ethereum en de crypto-wereld, kun je doorgaan naar het tweede gedeelte. Wat is Ethereum Classic? In tegenstelling tot het slimme contract dat op de blockchain zelf wordt geïmplementeerd, kan de voorkant van een Dapp worden gehost op een gecentraliseerde server zoals een CDN of op gedecentraliseerde opslag zoals Swarm. Een uniek lid-ID is zelfs nodig als dezelfde organisatie naar meerdere regio's implementeert. U hebt een migratiescript nodig om uw nieuwe slimme contract te implementeren.

Hardware wallets, die vaak zo klein zijn als een vinger of twee, bieden misschien wel het beste van twee werelden. Er is geen wijziging doorgevoerd om de DAO-aanval terug te betalen. Een slim contract is een reeks beloften, gespecificeerd in digitale vorm, inclusief protocollen waarbinnen de partijen deze beloften nakomen. Geld verdienen, 50] Iedereen heeft de mogelijkheid om ons bedrijf te ontwerpen rond het leven dat we willen [11:. We kunnen ook een lijst met lopende contracten in ontwikkeling zien.

Wat Is De Ethereum Virtuele Machine?

Dit is een andere indicator die we niet te maken hebben met een legitieme app. 50000000 Blok hersluitingsperiode (sec) De frequentie waarmee lege blokken worden gemaakt wanneer er geen transacties op het netwerk zijn. Waarschuwingen voor inbeslagname, versus Quebec en Grieken dec. Thomas gottschalk bitcoin superstar review - scam of legit? Zoals u kunt zien, wordt met Bitcoin Superstar App eenvoudig handelen. We kunnen dus niet meer dan ~ 0 bijdragen. BitCoin Code en Ethereum Code delen domeinnamen, maar zelfs de volgende afbeelding van hun zogenaamde "resultaten" zijn vrijwel identiek:

Zoals ik al zei, was Ethereum Classic de oorspronkelijke ketting, 'wratten en zo' om zo te zeggen. Voor een groot aantal mensen bij Ethereal was er een evangelische ijver - techno-utopisme in een nieuw jasje, grotendeels niet aangesloten bij Silicon Valley en de culten van Elon en @Jack. Het is opgenomen in het contract met: Nu er zoveel blockchains op de wereld zijn, leren we wat het eigenlijk betekent - vaak op de moeilijke manier. Vraag: wat is de beste handelsstrategie op de aandelenmarkt? Ik ben dol op de berichtstijl van de psychedelische console. Wat is het nut van een onveranderlijk grootboek als het kan worden veranderd in een opwelling van de gemeenschap?

U kunt van Etherscan een schat aan diepgaande gegevens over uw transacties krijgen. Hij zei: "Ik heb absoluut niet het soort eenzijdige C. "Voor een particulier netwerk zijn de verschillende leden verbonden via VNet gateway-verbindingen. Dit verhinderde dat een van de gestolen fondsen in omloop kwam, dus werd de gestolen Ether effectief tot zwijgen gebracht. Krijg verkeer van het opnieuw uploaden van porno, het is een volkomen legale methode omdat ze (PornHub en anderen) volwassen webmasters toestaan ​​om hun inhoud te delen en ze geven je zelfs een embed-code onder elke video (net zoals YouTube doet), zodat je deze kunt kopiëren en in je WordPress-buissite kunt plakken met gemak. U ziet een Geth JavaScript-console gegenereerd en u kunt nu rechtstreeks opdrachten in Geth invoeren. Day trading strategies - price action en chart patterns, de enige vereiste voor daghandel voor dummy's is dat u een effect kiest dat op een beurs wordt verhandeld. Als dat zo was, ben je in principe een Vitalik 2. En combinaties van logica creëren de programma's en apps die we kennen en waar we van houden. Dus wat moeten we hiervan afnemen?

 • Onderteken de transacties in plaats daarvan handmatig met een portefeuille zoals MetaMask of programmatisch.
 • Als u de centrale autoriteit wantrouwt of vragen stelt over Google, is dit helemaal niet zo.
 • In essentie kunt u code in de Ethereum-blockchain schrijven.
 • De zachte vork zou betekenen dat alle blokken die een transactie bevatten waarbij gestolen munten werden verplaatst, worden genegeerd.
 • Hoe kunnen we precies weten of deze oplichterij is of niet?

Worum handelt es sich bei Ethereum Code?

Buterin is een opvallende figuur, lang en heel mager, met lange, onrustige vingers, scherpe elfachtige kenmerken en levendige blauwe ogen, die, in de zeldzame gevallen dat hij hen toestaat om de jouwe te ontmoeten, een diepte en warmte overbrengen die je niet hebt verwacht, in het licht van de vlakke, ritme en toon van zijn spraak. 0009 ether (net onder de 0. )De stelling is dat computercode, anders dan bijvoorbeeld die van Hammurabi of de Federal Reserve, onpartijdig is - dat het de rol van toxische subjectiviteit kan elimineren of op zijn minst sterk kan verminderen. Deze ontwikkelaars waren menselijk. Wat doet kapitein Kirk in zijn vrije tijd?

Hoe SSH op een VM? U kunt de status van de transactie controleren door naar de Etherscan-service voor Rinkeby te gaan (https: )Lubin leek zich te vermaken.

ERC20 definieert een algemene regel die door Ethereum moet worden gehandhaafd. Zodra de bom begint af te gaan, overheerst de moeilijkheid volledig. Het idee achter het harde werk is dat het alle ontbrekende middelen zou terugbetalen aan degenen die dankzij de DAO-aanval hadden verloren. Het geld is niet volledig verloren gegaan en zou mogelijk kunnen worden teruggevorderd, maar het zou een aantal transacties van Ethereum ongedaan moeten maken of de onderliggende Ethereum-laag moeten bewerken, die verondersteld werd onbewerkbaar te zijn. ERC-20 is een standaard die aangeeft hoe dit token smart contract zou moeten werken.

 • Je kunt ook zien dat aan onze statusvariabele een waarde is toegewezen die is toegewezen aan 5.
 • Deze nieuwe versie wordt een vork genoemd.
 • (Drempel 001) naar wei met toWei ().
 • Als u probeert een Dapp en een bedrijf eromheen te bouwen, wilt u waarschijnlijk kiezen voor de veiligste optie - die misschien over een paar jaar nog bestaat.

Hoe Mijnbouw Werkt

Hier is een complete testreeks die al het gedrag voor het slimme contract controleert: Ze hadden elkaar voor het eerst ontmoet voor een conferentie in Toronto in 2020. Verdien tips voor het bloggen! {hoe u winst kunt maken met uw blog}. De veiligere aanpak hier zou zijn om specifieke methoden die de gebruiker mag bellen op de witte lijst te zetten.

Je kunt hier de volledige video-zelfstudie van 8 uur bekijken om te leren hoe je een ICO-website bouwt die met het slimme contract praat en het kopen van tokens vergemakkelijkt. En de aard van openbare blockchains betekent dat als een bug met een smartcontract bestaat, hackers deze zullen vinden, omdat de broncode vaak zichtbaar is op de blockchain. Dit was een geweldig geval en een goed voorbeeld van hoe deze mensen werken. Als u het tabblad Kandidaten selecteert, wordt de huidige set kandidaat-beheerders weergegeven. Het contract is gebouwd om een ​​deelnemer toe te laten de loterij in te gaan door gewoon ether naar het adres te sturen (met behulp van een betaalbare callback-functie) of ook de functie play () aan te roepen met het adres van de deelnemer. In het Ownable-contract wordt een openbaar adres met de naam eigenaar: Er verschijnt een nieuw dialoogvenster Voer een naam in voor uw bestand (blocksplit. )

De bijbehorende videobeelden voor dit gedeelte van de zelfstudie beginnen met deze video. De bom domineert volledig zodra deze begint te verschijnen. Toen ze zich realiseerden wat ze hadden gedaan, probeerden ze de schade ongedaan te maken door de code te verwijderen die het eigendom van de fondsen had overgedragen. ERC-20 tokens kunnen van de ene naar de andere account worden overgedragen als betaling, net als elke andere cryptocurrency.

Verschillende Soorten Vorken

”Buterin had er al vijf bitcoins per post over geschreven. De ene was een presentatie van een supply-chain startup genaamd Viant, die de blockchain had ingezet om vis van 'aas tot bord' te volgen. Zie de Azure Blockchain-documentatie voor meer Azure Blockchain-oplossingen. Wat is volgens u, met al uw nieuwe kennis, belangrijker - het terugbetalen van investeerders of het handhaven van de onveranderlijkheid van een blockchain? Dat komt omdat de meeste zijn gebaseerd op blockchains die bewijs van werk gebruiken als hun protocol voor het verifiëren van transacties. Ethereum-adressen kunnen heel, heel veel geld bevatten en hun privésleutels moeten dienovereenkomstig worden bewaakt. Als u bijvoorbeeld geen computerwetenschapper of wiskundige bent, hoe dieper u in de esoterica komt van gedistribueerde grootboeken, consensusalgoritmen, hashfuncties, nulkennisbewijzen, byzantijnse fouttolerantietheorie, enzovoort - hoe verder je reist van het vertrouwde terrein van 'de oude wereld', waar een blockchain-futurist me jammerlijk vertelde dat ik leef - hoe groter de kans dat je tegen de grenzen van je intelligentie botst.

Het bezitten van DAO Tokens betekende dat je deel uitmaakte van het besluitvormingsproces dat besliste welke dApps geld ontvingen en welke niet. In feite zullen we niet eens een knooppunt op onze server uitvoeren, hoewel u dat zou doen als u wilt schalen; in plaats daarvan blijven we gewoon via Infura met Rinkeby praten. Ontwikkelaars kunnen ook gecentraliseerde kill-switches in een netwerk bouwen om alle activiteit te stoppen zodra een hack wordt gedetecteerd. Hoe meer rekenkracht je hebt, hoe meer gissingen je kunt maken, en hoe groter de kans dat je het antwoord krijgt. Dat veranderde in januari met de 51% -aanval op Ethereum Classic. Oh, dat klopt, we weten het niet, want het zijn allemaal nepverhalen en nepnamen met absoluut geen informatie over het bedrijf achter deze geweldige deal! Het verloren geld had de vorm van Ether, de verhandelbare valuta die het door Ethereum gedistribueerde app-platform van brandstof voorziet, en werd bewaard in digitale portemonnees met meerdere handtekeningen gebouwd door een ontwikkelaar genaamd Parity.

In het voortdurende argument of Bitcoin, Ethereum en de blockchain de wereld transformeren.

Alle validatorknooppunten die de beheerder bezit, verliezen de validatorstatus en worden transactieknooppunten in het netwerk. Nadat we hebben bekeken hoe de Remix IDE te openen, laten we nu de verschillende panelen zien die de IDE vormen. ”Contract door eerst een contract te maken met de naam: Het paste in een wereldbeeld, een droom van een vloeiend, grenzeloos, gedecentraliseerd financieel systeem buiten het bereik van overheden en banken, geneigd omdat ze onvermijdelijk gericht zijn op corruptie en zelfafhandeling, of op zijn minst in de richting van verstoringen van prikkels. Direct implementeren op Mist of MetaMask.

Tijdens de eerste maand dat DAO-tokens werden verkocht, vergaarde het project een aanzienlijk aantal Ether-munten. Laten we eens kijken wat we net hebben gedaan. Het biedt ook enkele voorgestelde functies die leuk zijn om te hebben, maar uiteindelijk optioneel zijn. Dit is echter alleen het tokencreatieproces, het is geen crowd sale-contract. Elk contract kan een functie hebben die wordt gebruikt als een fallback als het contract een verzoek ontvangt dat niet overeenkomt met een van de methoden. Laten we in deze wandeling aannemen dat u een multi-party Ethereum-consortiumnetwerk creëert. Laten we deze functie regel voor regel doornemen. Een functie play () waarmee deelnemers de loterij kunnen betreden door een adres op te geven.

Het idee is om de blockchain te gebruiken als een bron van meesterwaarheid voor de gegevens die moeten worden gedecentraliseerd (zoals eigendoms- en locatiegegevens) en een database als een schaalbare leescache en/of voor gegevens die niet hoeven te worden in de blockchain. Dan zijn er die enorme rijken waar de oude tussenpersonen nauwelijks bestaan. Elk van deze niveaus kan op verschillende tijdstippen plaatsvinden en kan zich anders gedragen. Elk niveau heeft zijn eigen contract. We zien dat bij initialisatie 1000 ether wordt toegewezen aan msg.

De Methodes

Eén versie wordt onderhouden door mensen die vonden dat Ethereum niet had moeten worden bewerkt om de hack ongedaan te maken. De eerste is dat de standaard (en max.) 18 decimalen is, wat betekent dat een munt in 18 delen kan worden gesplitst. Ethereum code review (nu € 1500?), bovendien kunt u met de bewezen hoge nauwkeurigheid van The Ethereum Code goed slapen dat uw risico goed wordt beheerd en dat u geld verdient met elke handelsmogelijkheid die overeenkomt met uw aangepaste handelsparameters. Het heeft een uitgebreide peer review ondergaan. Geverifieerde prestaties, met een portefeuille van $ 100.000 hebt u het over een rendement van 31%. Een veel waarschijnlijkere verklaring voor waarom de bom eerder dan verwacht gebeurt is omdat 2 ^ 22 veel groter is dan 2 ^ 13 en N maanden na de Byzantium-vork zaten we in periode 13 + X, terwijl we nu in periode 22 zijn + X. Wat betekent deze aanval voor Ethereum?

De gebruiker, "devops199", heeft de fout blijkbaar per ongeluk veroorzaakt. De fallback van een contract is altijd naamloos. Het is natuurlijk mogelijk dat deze gefrustreerde toeschouwers gewoon overstuur zijn dat ze de crypto-boom hebben gemist. Raadpleeg deze veelgestelde vraag voor meer informatie over het ontwikkelen met MetaMask.

Kanaal Voor Microbetaling¶

Een betere manier om de ‘pijn’ van de ijstijd te verwijderen, is om het beter te beheren en ervoor te zorgen dat het beter wordt gemodelleerd (zodat we weten wanneer het gaat slaan) en het in een vork opnemen als een normale cursus. Hij keek naar het kopen van land in Peru of Ecuador - "Dit was uit angst, een schaarste in de geest, de verwachting van een ineenstorting van financiële systemen," zei hij - maar begon in plaats daarvan een verticale boerderij in Brooklyn te plannen. Je hebt misschien gemerkt dat de portemonnee en het wisselen van lingo tot nu toe vrij veel op bitcoin lijken. Consensus tussen deze gemeenschappen handhaven is geen triviale zaak, vooral als er zoveel waarde op het spel staat. U kunt dus eenvoudigweg een Dapp beschouwen als de voorkant plus het bijbehorende blockchain-smartcontract (en). Wat betekent het om rijk te zijn? - rijkdom definiëren op basis van inkomen, vermogen en levensstijl. Leider allerdings nur theoretisch, denn unser Test mit Ethereum Code verlief in dieser Hinsicht nicht so positiv wie erhofft. Wanneer iemand "Ethereum Token" of "ERC-20 Token" of iets anders in die zin zegt, hoop ik dat je nu niet meteen geïntimideerd bent en het laadscherm in je hersenen draait om te proberen te ontcijferen wat je zojuist hebt gehoord. Hij vergeet de meeste sociale aardigheden en openlijke uitdrukkingen van emotie, maar, wanneer hij vragen of beweringen aangenaam vindt, is gul met aantekeningen van aanmoediging:

Terwijl het slimme contractecosysteem evolueert, moet het evolueren in de richting van het moeilijker maken van deze fouten, en dat betekent dat contracten standaard beveiligd moeten zijn. Deze projecten zullen uiteindelijk een groot deel van de werkelijke waarde van Ethereum bepalen, en veel ervan staan ​​nog in de kinderschoenen, dus we zullen waarschijnlijk nog veel meer plotselinge stijgingen en dalingen zien voordat de prijs van Ether stabiliseert. Blog, bekijk deze gids over hoe je passief inkomen kunt verdienen zonder stress. Het zou ons niet moeten verbazen.

Functies En Functiesweise

Ze gebruiken de goede oude "angstfactor", weet je "een kans verliezen" en spelen in op de hebzucht van mensen. Rechtsboven in ons scherm hebben we verschillende tabbladen om uit te kiezen. Ik gebruik Sublime Text en ik heb het "Ethereum" -pakket gedownload dat een mooie syntaxisaccentuering biedt voor Solidity. Tegenwoordig kost ether €210 per eenheid, dus over het algemeen hebben premine-ontvangers het goed gedaan.

Papier

De verloren €300 miljoen volgt op de ontdekking van een bug in juli die leidde tot diefstal van €32 miljoen in ether uit slechts drie multisignature portefeuilles. Stel je voor dat je software implementeerde voor automaten. Solidity heeft een enorme acceptatie in de ontwikkelaarscommunity bereikt vanwege haar bekendheid met andere vormen van programmeren.

Er zijn hier verschillende belangrijke afhaalrestaurants. Hij was een snelle studie, en ook wist hij vrijwel al wat Zamfir had bedacht, en naar zijn mening was het werk er niet helemaal. Forex bonusprogramma's, daarnaast groeien forex-makelaars ook internationaal, dankzij online handel en technologische voordelen. Dit lijkt misschien een donkere toekomst te spellen. Het probleem was niet dat de ontwikkelaar vergat intern aan de portemonneebibliotheek toe te voegen, of dat ze een ruwe delegateCall deden zonder te controleren welke methode werd aangeroepen.

Ten eerste houdt het slimme tokencontract enkele basistokenkenmerken bij. Proof-of-Stake, of iets dergelijks. Aangezien het bewijs van autoriteit afhankelijk is van een toegestane lijst van netwerkautoriteiten om het netwerk gezond te houden, is het belangrijk om een ​​eerlijk mechanisme te bieden om wijzigingen aan te brengen in deze lijst met machtigingen. Er is geen erfdeel van contracteigenaar in Solidity. Voordat hij dat idee kon doorzien, werd hij vrienden met een Jamaicaans model en actrice en verhuisde naar Kingston om haar te helpen een muzikale carrière te starten. Een harde vork zou onpraktisch zijn - wat doet u met alle transacties die stroomafwaarts plaatsvinden? Wat is een ERC-20-token? Selecteer Nomineren en voer uw Ethereum-adres en alias in om het stemproces te starten om een ​​beheerder te worden.

Service Monitoring

Het native token voor het Ethereum-netwerk wordt ether genoemd. Als we niet zo'n standaard hadden, zouden we eindeloze manieren kunnen hebben om tokens te maken, en ze zijn misschien niet compatibel met elkaar! Selecteer in de Azure-portal een resource maken in de linkerbovenhoek.

 • Maar elke wond maakt de gemeenschap sterker en brengt ons dichter bij het echt diepgaand begrijpen van de technologie van blockchain - zowel de gevaren als het verbazingwekkende potentieel ervan.
 • We raden aan om de portal te bekijken en alle ontwikkelaarstools en -opties te lezen voordat u aan de slag gaat.
 • Door gebruik te maken van dezelfde kwetsbaarheid, hackten de white-hats alle resterende risicoportefeuilles en leegden ze hun accounts, waardoor de aanvaller effectief geen van de resterende €150.000.000 kon bereiken.
 • Dit is het belangrijkste verschil tussen de twee manieren om de Ethereum (of een andere) blockchain te upgraden.
 • We zullen Remix Browser IDE gebruiken om onze Solidity-code te schrijven.
 • In het proof-of-Authority-protocol nemen validatorknooppunten de plaats in van traditionele mijnwerkersknooppunten.

End-to-end It, Baby

U kunt Ganache installeren door het te downloaden van de Truffle Framework-website. Dit proces zorgt ervoor dat uw consensusparticipatie zeer beschikbaar is. Hoe penny stocks te kopen (voor beginners), sommige mobiele handelsplatforms, zoals Robinhood en WeBull, bieden geen toegang tot OTC-aandelen. De ontbijtwachter die de pellets had uitgezet: Niet alleen doen de twee oplichting:

Maar deze aanval heeft de kracht van de bouwers die aan dit spul werken niet geschud. Het totale bedrag is eigenlijk €150.000.000 + als u alle ERC20-tokens opneemt. Het is nog vroeg. We vinden het misschien moeilijker om het nut hier in ons dagelijks leven te zien, waar we kunnen vertrouwen op Citibank, Visa, Venmo en Western Union om onze transacties af te handelen en bij te houden hoeveel geld er rondvliegt. Ze kunnen tientallen projecten noemen in verschillende stadia van opkomst; niemand is veranderd in een moordenaar DApp. Heb je 30 minuten? hier is hoe u snel online geld kunt verdienen. Om de paar seconden doopten ze hun snavels om te drinken en morsten ze onverteerde pellets in het water.

Wat Is Een Vork?

Marketing slogans en koppen die de technologie 'onhackbaar' noemden, waren helemaal verkeerd. Coinye (de Shitcoin voorheen bekend als Coinye West) had misschien ook een kans gehad als de ontwikkelaars niet door Kanye waren aangeklaagd wegens merkinbreuk. Wat is de verwachte transactiedoorvoer van Proof-of-Authority? Ze hoeven niet te wachten tot een bank een bankrekeningaanvraag goedkeurt en de creditcard presenteert. Ik ging op een dag naar Lubin in Bushwick, nadat ether en andere valuta 's nachts een enorme waardevermindering hadden geleden.

Kortom, vorken zijn hoe blockchains in de loop van de tijd evolueren zonder centrale planning en coördinatie. Laat Google nu “Bahama Banker Scam” zien en kijken of deze mensen nog meer achter oplichting zitten! Ons slimme contract, MyPrize, gaat het eigendom beheren van 10 geolocated augmented-reality-entiteiten, "prijzen" genoemd. Maar een tweede populaire uitwisseling, Gate. Dat is in theorie bekend sinds het begin van de technologie. Mundwerbung ook. Deze kunnen indien gewenst tijdens contractontwikkeling worden gebruikt. De beslissing over hoe het best verder te gaan was controversieel en een vroege test in hoe het nieuwe systeem zou worden bestuurd.

Ok, op de methoden! Had ik al gezegd dat ze ook duur en tijdrovend zijn? Contracten kunnen geld verzenden en ontvangen. De geschatte waarde op het moment dat deze munten werden bijgedragen was €150 miljoen. De basis van mist, projecten die geen werkend product hebben, worden niet toegevoegd. ✓ Mogelijk meer opwaarts potentieel voor beleggers. Binaire optie pro signalen, stel dat u het geld niet opneemt. Een identiteitswinkel wordt geïmplementeerd in het abonnement van elk lid dat veilig de gegenereerde Ethereum-identiteiten bevat.

Wer ist dieser Oliver Leibnitz?

Mijnbouwhardware Kiezen

Dit betekende dat ze vele malen het aantal ETH-munten kregen dat ze oorspronkelijk hadden bijgedragen. ConsenSys is een incubator van nieuwe bedrijven en projecten die op de Ethereum-blockchain actief zijn - of willen of zouden zijn. Top cryptocurrency day handelsstrategieën voor stabiele winst, wanneer u op korte termijn handelt, kunt u eenvoudig het verwachte risico / opbrengstprofiel van een transactie bepalen. De ontwikkelaars hier waren een samenwerking tussen de Ethereum-stichting (letterlijk de makers van Ethereum), het kernteam Parity en leden van de open-sourcecommunity. Dus de claim zal mislukken als we proberen ons niets te leren. U kunt deze DNS-naam nu gebruiken in plaats van de parameter [CONSORTIUM DATA URL] in andere stappen van het artikel. Met deze controletools, die het afgelopen jaar zijn begonnen op te komen, hebben makers van slimme contracten veel van de bugs kunnen elimineren die 'laaghangend fruit' waren geweest, zegt Tsankov. Houd er rekening mee dat de bestandsverkenner standaard de lokale opslag van de browser gebruikt, wat betekent dat u al uw bestanden kunt verliezen als u wist of het besturingssysteem de opslag automatisch wist. Maar nogmaals, dit deposit-box-achtige systeem is geen goede optie als je vaak of onderweg ether wilt gebruiken.