Hoe Day Trade voor een leven met gratis Day Trading Course inbegrepen

De meest conventionele manier om een ​​daghandelaar te worden is er te gemakkelijk in te leren en te leren van ervaring, één handel tegelijk. Wat als ik je vertelde dat, hoewel het handelsinkomen veel variabelen heeft, je door een aantal basale onderzoeksmethoden daadwerkelijk een goede schatting kunt maken van wat een daghandelaar kan maken op basis van hun locatie, startkapitaal en werkgelegenheidsstatus. Laten we nu eens kijken naar enkele uitdagingen van daghandel voor de kost: Toen veranderde mijn partner €30.000 in €2.000.000 in drie maanden. Ik was niet meer naïef en begreep de risico's volledig. Nogmaals, zonder handelskosten. U profiteert van gedetailleerde strategievoorbeelden uit boeken, pdf's en zelfstudievideo's.

Het liet mijn hoofd exploderen.

Ze bieden competitieve spreads op een wereldwijde reeks activa. De methode moet bij u passen en het kan verschillende tests van verschillende handelsstrategieën duren om er een te vinden die blijft hangen. Hoewel er geen garantie is dat u geld daghandel zult verdienen of in staat zult zijn om uw gemiddelde rendement over een periode van tijd te voorspellen, zijn er strategieën die u kunt beheersen die u zullen helpen om winsten vast te leggen terwijl verliezen worden geminimaliseerd. Sommige beginnende beleggers besluiten dat ze hun enige inkomen uit de aandelenmarkt willen verdienen. 5 afscheurkosten zijn vergelijkbaar met de commissies die je toch betaalt, dus het is alsof je twee keer commissies betaalt! Er is een andere manier om de PDT-regel te vermijden en dat is met aandelenopties. Hoge leverage betekent wel een hoger risico, maar als een handelaar niet over een grote hoeveelheid kapitaal beschikt, kan deze markt nog steeds worden betreden met zeer lage barrières. Stel je nu voor dat je vertrouwt op wat volledig onvoorspelbaar is - de aandelenmarkt, om de mensen te ondersteunen die voor jou het belangrijkst zijn.

Het is heel zwaar. Je kunt beginnen met zo weinig als een paar duizend dollar, maar laat je niet verleiden om te proberen in te ruilen voor de kost tenzij je een portefeuille van €1.000.000 hebt. Zelfs nadat ik klaar was, vond ik het verschrikkelijk - eigenlijk was ik gewoon bang om het verhaal te delen. Het is een opstelling of niet. Het is bijvoorbeeld niet het beste idee om een ​​gloednieuwe makelaar te kiezen die uitsluitend op bonusaanbiedingen is gebaseerd. Daghandelaren willen elke dag meerdere of zelfs honderden van dit soort resultaten produceren. Als je de eerste 90 dagen van de dag kunt handelen met dat financieringsbedrag, verdubbel je financiering dan tot €20.000 via persoonlijke besparingen of een zakelijke lening, en dienovereenkomstig oplopen. En dat hoort bij swing-handel.

Gokker of investeerder? Nogmaals, terugkomend op ons voorbeeld "Dromer". Naar welke signalen ga je letten? Vind wat je echt wilt doen met je leven dat waarde toevoegt aan de wereld, en ga aan het werk! Dus laten we zeggen dat u 100 riskeert om 25 te verdienen, dat is 1 tot 4 en de kansen zijn in uw voordeel, maar in werkelijkheid verdient u 19 en riskeert u dezelfde 100. Fading - Veel daghandelaren verkopen aandelen met een snelle opwaartse beweging, in afwachting dat andere beleggers een longpositie kunnen innemen. Vergeet niet om de beloften van rijkdom te negeren, ontwikkel en test uw eigen handelssystemen. Als je nu ten zuiden van North Carolina of in het westen in Idaho woont, kan dit voldoende zijn om voor een gezin van 4 te zorgen; als je echter in DC woont waar ik vandaan kom, zit je op het randje.

Klaar Om Je Morgen Te Ontwerpen?

Vrijheid om uw eigen baas te zijn, te werken waar en wanneer u wilt, en om financieel veilig te zijn. Het moet werken. In japan is day-trading like it's 1999, u krijgt een basissalaris en vervolgens een bonus. Beste online handelsmakelaarsbedrijven voor beginners, alle nieuwe accounts krijgen ook 90 dagen gratis handel, wat tot $ 500 waard is. Je slaapt prima 's nachts.

Klinkt niet erg leuk als je het mij vraagt. Het bedrijf kan ervoor kiezen om uw salaris te verlagen of u te allen tijde te vervangen, en bovendien is het inkomen dat u elk jaar verdient meestal een fractie van de jaarlijkse inkomsten die u voor het bedrijf maakt. We zullen hier allemaal rijk van worden.

Ik ben van plan meer informatie te geven over daghandel. Je kunt dit snel zien en overslaan als het antwoord nee is. Je kunt er komen als je de nodige stappen neemt.

Veel van de online artikelen zijn specifiek over de winstverhouding die u kunt verwachten wanneer u een daghandelaar wordt.

Welkom

Om deze vragen te beantwoorden, beginnen we met een kort overzicht van de praktijk van daghandel. Hij zegt dat zijn spijt meestal daden zijn geweest in plaats van commissie. Het is belangrijk dat u uzelf leert, een methode vindt waar u vertrouwd mee bent en consistent kunt implementeren, zich aan strikte regels voor geldbeheer houdt en voorbereid bent op de onvermijdelijke ups en downs die de hele dag door handelaars ervaren. Drie beste aandelensimulatoren, sIPC-bescherming:. Voor 2020 zijn de langetermijnbelasting op vermogenswinstbelasting 0, 15 en 20 procent voor de meeste belastingbetalers. Vraag jezelf af hoeveel je bereid bent te verliezen op de aandelenmarkt als een daghandelaar en kom op een aantal dat je, zelfs als het pijnlijk is, je nog steeds laat slapen 's nachts.

  • De belangrijkste reden hiervoor zijn de lage kosten van levensonderhoud.
  • Ik dwing mezelf om 5 mijl te lopen als ik regels overtreed.
  • Misschien wel misschien niet.
  • Aziz beveelt in het bijzonder zijn chatroom, DAS Trader, en een paar stockscreeners aan (afhankelijk van uw specifieke behoeften).
  • Positiehandel verwijst naar het houden van een belang in een aandeel of grondstof gedurende enkele weken of maanden.
  • Voor 2020 variëren de gewone belastingtarieven van 10 procent tot 39.
  • Er is een reden dat daghandel gevaarlijk is voor je rijkdom, zoals overeengekomen door gedragstheoretici zoals Robert Shiller en efficiënte markttheoretici zoals Eugene Fama, beide Nobelprijswinnaars in de economie.

Andrew Kreimer

Als u aandelen koopt en de waarde ervan wilt verhogen, moet u de financiële rapporten van het bedrijf evalueren. Maar als u uw transacties niet volgens uw aangegeven strategie analyseert, weet u niet echt hoe goed u het spel speelt. Deze kleine groep investeerders maakte 17.

Ik veranderde mijn kans op winstdrempels en mijn risico om ratio's te snel te belonen. Ben je bang om te leren hoe je dag inruilt voor een levende? Waar het om gaat is de kwaliteit van gegevens. Laten we de cijfers dus opsplitsen in leek. De 30-Minute Stock Trader biedt stapsgewijze instructies voor het maken van uw eigen geautomatiseerde strategie voor aandelenhandel. Als je rekening houdt met de schommelingen van handel, belastingen, kosten van levensonderhoud en tijd, dan is dit serieus David vs Goliath wiskunde. Na 35 jaar zijn de totale bijdragen gelijk aan €80.000.

De volgende dag werd het 0. Als er een formule was, zouden we die nu allemaal weten. In zekere zin besefte ik hoe kwetsbaar en gevaarlijk dit bedrijf is. De winst of het verlies van de dollar is een zeer reële maatstaf voor uw succes in daghandel. Je kunt zelfs niet worden betaald. Dit is een lijn van emotionele verdediging:

De Emoties Van Een Handelaar Kunnen Hun Ergste Vijand Zijn

Winsten of verliezen zijn afhankelijk van intraday-verschuivingen in de marktprijs van financiële instrumenten. Stel je voor dat je een verliezende maand hebt en €3.000 moet opnemen om een ​​rekeningsaldo van €45.675 te zien. Wanneer de daghandelaar zijn volledige positie in XYZ Corp verkoopt. Als dit niet het geval is, haalt u het eruit. Natuurlijk hangt deze aanpak sterk af van uw vermogen om dit aantal nauwkeurig te berekenen. En als er een risico is voor nog een slecht kwartaal, moet u beslissen of de potentiële uitbetaling toch de moeite waard is om te investeren. Niemand zei dat een dag inruilen voor leven de hele dag moet duren! Om boven deze drempel te blijven, financiert u uw account met meer dan €25.000.

Voordat we bij dat verhaal komen, gaan we door enkele van de grote valkuilen waar nieuwe (en ervaren) handelaren in vallen. Het berekenen van deze getallen is dus niet alleen druk wiskunde. Je zou echter een succesverhaal kunnen zijn. Nou, want succesvol daghandel voor de kost betekent het bereiken van een niveau van uitmuntendheid dat de meeste mensen nooit zullen bereiken, ongeacht welke carrière ze ook kiezen. Leer de momentum- en omkeringsdaghandelsstrategieën kennen. Hoogfrequente handel is het nieuwste slagveld in crypto exchange race. Vergeet niet dat u eigenlijk ongeveer €100.000 tot €120.000 aan koopkracht gebruikt voor elke transactie (niet alleen €30.000). Als een vereenvoudigd voorbeeld, hier is het algemene doel van daghandel.

15 op winnende transacties en je verliest €0. U moet op de hoogte zijn van het nieuws, en met name waarschuwingen die u helpen bepalen welke aandelen de volgende dag de moeite waard zijn om te verhandelen. De eerste stap is om lid te worden van een chatroom in de Warrior Trading Chat Room! Zelfs met nul ervaring schetst Andrew Aziz waar te beginnen, wat te verwachten en hoe een strategie te ontwikkelen. Hoe lang kan ik het me veroorloven om te leven zonder een vast salaris? Interne handel gaat mis en vernietigt uw vorige 10 winstgevende transacties, volatiliteitspieken en uw stops worden als papier door messen doorbroken en vrije liquiditeit verandert in een dodelijke wurging op uw portefeuille, na een vervelende margeoproep en uw makelaar die al uw posities vaststelt voordat het is een totaal verlies.

Zie Je Een Probleem?

De opties zijn enorm - verschillende markten, handelsstrategieën en softwarefuncties - de lijst gaat maar door. Als je het uitprobeert, moet je plannen voor verliezen - sommige bedrijven winnen en sommige verliezen elke dag. Het doen in mijn live-account kostte me duizenden dollars, ik had de pijn kunnen besparen door dingen a-priori te evalueren, althans met pen en papier of papier het een maand inruilen. Penny stocks: a beginners trading guide, deze gebeurtenis heeft aangetoond dat de aandelenkoersen dramatisch kunnen dalen, hoewel er geen algemeen overeengekomen definitieve oorzaak is gevonden:. Nog steeds geïnteresseerd? Dit wil niet zeggen dat handel een gemakkelijke zaak is; het kan heel moeilijk zijn om voor de lange termijn binnen te blijven. Ik zal nooit eind augustus 2020 vergeten. Daarom moet u, voordat u daghandelaar wordt, ook een persoonlijke risicobeoordeling uitvoeren.

Jezelf leren over de risico's en het bouwen van een sterk handelsplan zijn absolute must's voordat je deelneemt aan een handelsactiviteit, maar wanneer je veel invloed hebt, wordt het zelfs nog belangrijker. Volgens zijn schatting, Mr. 5 procent, maar er is discipline voor nodig. Geprezen als “het meest waardevolle schermaandeel in het bedrijf! Laten we de transacties nu groeperen op symbolen.

De resultaten zullen bovendien sterk variëren, gezien de verschillende handelsstrategieën, risicobeheerpraktijken en de hoeveelheid kapitaal waarmee individuele handelaren samenwerken. Als u bijvoorbeeld €100.000/jaar + voordelen verdient voor uw andere baan, loopt u weg van een solide salaris en begint u aan een carrière met een onvoorspelbaar salaris. Is het een raceauto, thuis op het strand, geen hypotheek, een vrouw en kinderen, rustig thuis in het land, een skireis met uw gezin? Blog puzzelen. Ik heb mezelf te vaak verraden voordat ik me aan mijn systemen vastlegde. Je hebt geen algoritme nodig dat op een supercomputer draait, maar je hebt wel een soort systeem nodig dat je geen idioot laat zijn.

Vragen en antwoorden voor Reader

Blog daytradespy. De legendarische spits publiceerde zijn eerste boek, Off the Record, in 2020, maar voelt dat hij geen stem had tijdens zijn speeldagen, en nu, zes jaar na het ophangen van zijn laarzen, kan hij eindelijk het deksel opheffen van wat er echt gebeurde tijdens zijn carriere. Je kunt erachter komen hoe je thuis geld kunt verhandelen, of je kunt daghandel als een carrière nastreven. Dit betekent dat zelfs mensen die een fulltime baan hebben of kinderen thuis kunnen handelen - het is gewoon een kwestie van het vinden van de juiste markt en kansen. Na jaren van doelbewust oefenen en succes krijgt u misschien een intuïtief gevoel voor de markt. Een duidelijk gedefinieerde dalende trend zou twee lagere dieptepunten en twee lagere hoogtepunten zijn. In mijn optiestrategieën verkocht ik bijvoorbeeld meestal ten minste 0.

6% (€736 gedeeld door €20,007).

Is Daghandel Een Haalbare Optie Als Bezigheid?

Ze omvatten NFLX (Netflix), AMZN (Amazon), ATVI, (Activision Blizzard) en MU (Micron Technology). Geruchten, in plaats van feiten, sturen de emoties van aandeelhouders aan, tenzij nieuws onverwacht is. U kunt daghandel altijd als secundaire inkomstenbron nastreven. Voordat je de sprong waagt in daghandel voor de kost, maak je een carrière-stop-loss plan.

Dat is de metafoor die Andrew Aziz, de auteur van dit boek, gebruikt en, naar mijn ervaring, is het een toepasselijke. Hoge VIX-waarden zijn goed voor verkopers van opties en lage waarden zijn slecht en saai. 24 eenvoudige manieren om online geld te schrijven in 2020, dus, hoe verdien je eigenlijk geld aan een website? Sommige handelaren maken zich schuldig aan opscheppen tegen vrienden en familie over de enorme winst op die ene transactie die ze hebben gemaakt, terwijl ze de verschillende transacties negeerden waarop ze geld verloren. De methode voor het beperken van activaprijzen is behoorlijk complex, maar de alfabron is duidelijk. Is het mogelijk?

Hoe Dag Inruilen Voor De Kost

Het punt is niet om iemand te ontmoedigen om zijn droom na te jagen, maar het is belangrijk als je daghandel voor de kost wilt nastreven, er met je ogen wijd open in te gaan. Bovenstaand diagram laat zien hoe de timing van deze verschillende activiteiten varieert. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat ik je geen voorbeelden van perfecte patronen heb gegeven (als je teruggaat en naar een meer uitgebreide versie van de houtversie kijkt, zie je een perfecte configuratie). Daghandelaren hebben een bijna mythische status in bepaalde gemeenschappen, vergelijkbaar met de legendarische "snelle wapens" van het oude Westen - iconische buitenstaanders die volgens hun eigen regels leven en hun eigen weg gaan. Stop met jezelf op te lichten! Het hebben van een stop loss plan voor uw handelscarrière als geheel is een van de belangrijkste voorbereidingen die u kunt treffen. Veel mensen worden geconfronteerd met het probleem van lage kapitalisatie, maar er zijn markten waar u met €1000 kunt handelen, maar de aandelenmarkt is uitgesloten. Bitcoin: de toekomst van geld? Openbare wifi-netwerken zijn uiterst kwetsbaar en hackers kunnen uw sessie afluisteren. Het is misschien verleidelijk om met iets riskant te beginnen of een groot bedrag te investeren, maar het is het beste om je voeten nat te maken met een kleine transactie.

De eerste is de eenvoudigste, dit is het eerste filter dat ik gebruik om door grafieken te sorteren: Je hebt geluk, want ik ga uiteen hoe je met je bier naar het strand kunt gaan terwijl je je baas de vogel omdraait. Houd een lijst bij van degenen die er veelbelovend uitzien dat u in de gaten moet houden. Waarom gaat u een positie in en waarom sluit u deze? Een woord van waarschuwing, bespaar jezelf hoofdpijn en zoek een manier om je inkomen aan te vullen of blijf manieren vinden om de nodige fondsen te verzamelen om aan de slag te gaan. Nieuwe dingen proberen is OK en maakt deel uit van de leercurve, maar nieuwe dingen proberen in je live account kan een ramp zijn.

Ik zou meer boeken aanbevelen om te lezen, maar dat ben ik niet. Niet slecht, en het beste nieuws is dat je je niet eens hoeft aan te kleden voor je werk. Volg deze site voor nieuws en informatie over broker, nieuwsbrief en financiële beoordelingen. Hoewel we allemaal volwassenen zijn en onze eigen beslissingen kunnen nemen, is de waarheid dat velen geen effectieve beslissingen nemen. Het 'aha'-moment, deze plek zit vol. Aangezien u nu met een officieel account werkt en echte aandelen verhandelt, zijn dit soort kosten van toepassing.

U Betaalt Minder Commissies

Enkele van de meest effectieve middelen die het overwegen waard zijn, zijn: Dit zijn de vragen die ik mezelf voortdurend stel, en ik geloof dat het goed is om jezelf deze vragen te stellen omdat het potlood scherp blijft. Als ik een gokman ben, vallen de meeste van jullie die dit artikel lezen in deze emmer. Handelen verbetert de wereld niet veel en voegt geen waarde toe aan iets geweldigs:

U Zult Een Hogere Belastingschijf Bezetten

Beginnen zonder een handelsplan. Met andere woorden, daghandelaren die proberen er een carrière van te maken, wedden met hun levensbesparingen dat zij de 1 op de 100 zijn die er de kost mee kunnen verdienen. Beide zijn snel, hebben een hoog risico en kunnen een beetje adrenalinestoot of een "gokker's high" bieden. Hoe winst te maken in forex trading, nu weten wie de prijzen bepaalt, is niet zo belangrijk voor handelaren. Koop de nieuwste iPhone, ook al is je huidige in orde.

Als je een van de weinigen bent die deze kunst beheerst, zal het je belonen op een manier die geen andere baan of carrière kan. Ze zoeken naar de aandelen die de meeste aandacht op de pre-markt krijgen (soms degenen die geen gezond persoon zou kopen en in een grote hoeveelheid houden - zie recente krankzinnigheid in marihuana-aandelen), bekijk ze aandachtig aan de open lucht en breng ze vervolgens uit de sessie van de dag in- en uitstappen, soms honderden of duizenden dollars per dag. Als uw gewone belastingtarief al lager is dan 15 procent, kunt u in aanmerking komen voor het nulpercentage vermogenswinst op lange termijn. Dat is het bedrag dat je nodig hebt om de kost te verdienen.

Daarom moeten potentiële handelaren zich bewust zijn van de andere markten die minder kapitaal nodig hebben en lagere toetredingsdrempels hebben. De markt voor contract voor verschil (CFD) is ook uitgebreid. Dit is een persoonlijke parameter en een functie van uw accountgrootte, risicoaversie etc. Grote instellingen die proberen te kopen of verkopen zijn de belangrijkste doelen voor het afzetten, omdat snelle spelers gemakkelijk voor je kunnen komen en je dezelfde dingen in hogere prijs kunnen verkopen of het van je kunnen kopen in een lagere prijs, en het vervolgens kunnen verkopen of kopen van/naar iemand anders. Hoe meer planning vooraf, hoe groter de kansen op succes in beide situaties.

De prijs waarvoor een koper bereid is te kopen.

Over De Auteur

Als we vervolgens naar de geschiedenis van daghandel kijken, zullen we leren waar de beruchte reputatie vandaan komt. Navigatie, als u op zoek bent naar een automatisch handelsplatform om meer geld te verdienen, biedt Bitcoin Billionaire een vertrouwd handelsplatform voor alle gebruikers. Het idee dat je zou kunnen stoppen met je baan en jezelf zou kunnen onderhouden door alleen maar te handelen in aandelen is fascinerend en lijkt voor sommigen een onmogelijke fantasie. Het zal je uitroeien in de hoop dat 'het terug zal komen. Ach, als 21-jarigen het doen, waarom kan je dat dan niet? Drie is prima, tenzij je veel tijd en geld hebt om mee te werken.

Maar het is een valse belofte. Yup, zo "goed" als CANSLIM zich in de loop van de jaren (blijkbaar) heeft bewezen, heeft IBD me niet alleen meegezogen - maar ze blijven me ook ergeren - ALS BETAALDE AANMELDER - door me constant te overspoelen met advertenties. Veel adviseurs schamen zich snel voor de praktijk van daghandel zonder te erkennen dat sommige daghandelaren inderdaad wel geld verdienen. Met andere woorden, het is algemeen bekend dat het punt van beleggen is om laag te kopen en hoog te verkopen, maar onze instincten vertellen ons precies het tegenovergestelde te doen. Meer dan 1 tot 2 risico nemen is een verliezende game. Online pokerpsychologie: 5 fouten die je succes schaden, sommige spelers richten zich op multi-tafel cashgames, terwijl anderen uren achter elkaar sit-n-goes spelen. De combinatie van short-sellers en diegenen die winst maken, creëert een onbalans tussen aan- en verkopen, waardoor het aandeel naar beneden drijft. Wanneer u lid wordt van het Warrior Trading-team, nemen wij u onder onze hoede.

Hoeveel Geld Kun Je Day Trading Futures Verdienen?

Laten we de ups en downs van day trading bespreken en u kunt beoordelen of u klaar bent om deze arena te betreden en te slagen. Op zoek naar onafhankelijke daghandelsstrategieën op basis van technische analyse. Er zijn ook een aantal nadelen aan het nastreven van daghandel als een bron van inkomsten, waar zelfs toegewijde professionals rekening mee moeten houden: Dit gaat over de lessen die ik heb geleerd tijdens het handelen. Als docent bedrijfskunde wist ik al veel over handel en persoonlijke financiën. Klaar om te beginnen met daghandel? Naast het verkennen van verschillende soorten handel of strategieën die mogelijk beter geschikt zijn voor uw persoonlijkheid of financiële doelen, kunt u kijken naar verschillende marktanalysemethoden om u een voorsprong te geven of u op weg te helpen naar winstgevendheid. Ik was de man.

Het belangrijkste is om een ​​eenvoudige en werkende stroom bij te houden, dan kun je de sieraden bovenop een sterk skelet toevoegen. Een lege/witte balk betekent dat de prijs hoger sloot dan deze begon voor de periode gemeten door de balk. Het antwoord is, het hangt volledig af van je ambitie en inzet. Vergelijk makelaars in nigeria, in tegenstelling tot Charles Schwab en TD Ameritrade heeft Ally Invest echter geen fysieke vestigingen waarin u een professional kunt raadplegen om over uw beleggingen te praten. Een nummer kiezen gaat over jezelf de beste kans geven.

Over Marcello Arrambide

Comfort - Terwijl de rest van de dag hun shirt aan het strijken is, kunt u comfortabele kleding aantrekken en uw 15-voet pendelen naar uw bureau, met een vers kopje koffie. Hoe winstgevend is het bedrijf? Deze mensen verhandelen grote blokken aandelen (een blok is 1.000 aandelen). 1 beloning/risicoverhouding. Misschien is het "aan 3 van de 5 vereisten moet worden voldaan om 1 aandeel te beleggen, als aan 5 van 5 wordt voldaan - 2 aandelen". Het potentieel - de kans is groot dat het zo niet gaat.

Hoe een archiveringssysteem te gebruiken om uw voortgang te volgen terwijl u bezig bent Wat lezers het leukst vinden The New Trading for a Living biedt zowel een tactische als een holistische benadering van daghandel. Als u niet handelt om de huur te betalen, kunt u veel slimmere beslissingen nemen. Dit is een levenslange verbintenis en je moet elke dag leren. Geen positie, lang of kort, wordt 's nachts plaats.

Ze verkopen wanneer de prijs met volume naar beneden neigt, in de veronderstelling dat de koersrichting doorgaat nadat ze een lange of korte positie innemen, zodat ze de transactie met winst kunnen afsluiten. Is intraday-handel winstgevend? Dat is 1 op 100. U hebt een systeem nodig dat werkt. Ja, je moet handel behandelen als een baan, niet als een hobby, en vroeg in de ochtend opstaan. Dit is een onderwerp dat zich niet noodzakelijkerwijs leent voor een audioboek, maar ik was bekend met de meeste terminologie en het schrijven is duidelijk genoeg dat niets moeilijk was om te visualiseren. Stel je voor hoe het zou zijn om je eigen schema te bepalen en financiële vrijheid te bereiken.