Heeft Iemand Zijn Brood Verdiend Met Het Verkopen Van Beats / Mixen / Produceren

Stel je voor dat je duizenden nummers in internationale tv-programma's plaatst, met re-runs en wereldwijde uitzending. Bitcoin is terug! Hij was leuk genoeg om het gratis te delen op het Forex Factory-forum. De gitaar of drums, misschien? “Hoe 5 cijfers per maand te maken, met behulp van deze geheime strategie.

Veel producenten zijn onlangs op het idee gekomen om hun eigen drumgeluiden voor andere muzikanten in te pakken en te verkopen, en terecht! Als dat zo is, denk ik dat die mensen degenen zijn die: Welnu, u kunt zelfs betaald krijgen om uw favoriete producten online aan te bevelen!

Creëren van een Beat Verkopende website Voordelen en nadelen

Flat fee, 10 voor single, 30 voor album (eerste jaar, daarna €50 per jaar), neemt 9% van uw royalty's. Dit gaat hand in hand met het kiezen van je niche. Op dat bereik kunt u ook beginnen met het krijgen van achtergrondmuziekplaatsingen in tv-shows en commercials, dus sla uw projecten altijd op zodat u op verzoek 10 seconden en 30 seconden aangepaste plekken kunt maken. Geef ze korting of een deal en u zult ze een goed gevoel geven over zaken met u te doen, wat leidt tot langdurige klantrelaties. Een terugblik op het verkopen van beats en waarom je zou moeten overwegen het te doen. Ik begon virtuele assistenten in te huren, echte assistenten, familieleden, iedereen die dingen kon doen waardoor ik geen tijd meer had om muziek te maken. Wanneer ze op de knop klikken, worden ze in mijn e-maillijst opgenomen.

Meestal wanneer klanten willen upgraden van de ene leaseoptie naar een andere koopoptie. Het is een heel eenvoudig proces. Wanneer u uw geld uitgeeft aan een beat-site, wilt u ervoor zorgen dat het veel bezoekers krijgt. Als onderdeel van een exclusieve rechtenovereenkomst, kan over een andere verdeling tussen alle makers worden onderhandeld.

Als u eenmaal een product heeft bedacht om te verkopen, bedenk dan uw prijzen. U kunt ook de track-URL of uw profiel-URL delen op uw sociale netwerken voor niet-BeatStars-leden om te ontdekken. 250+ bewezen manieren om extra geld te verdienen in 2020: de ultieme gids. Neemt 9% van uw royalty's.

Verkoop uw VST-voorinstellingen

Mijn huidige inkomende campagne omvat blogs zoals deze, videotips van de dag en blogposts van andere experts op het gebied van muziek. Promotie van muziekdiensten die u aanbiedt. Weet je nog dat ik je vertelde dat ik pas in 2020 €500 verdiende? Verwacht dus geen resultaten van de ene op de andere dag met uw nieuwe beat-verkopende website. Krijg betaald wanneer je aan het chillen bent met je vrienden en familie. Als je muziek goed is, zullen ze bereid zijn contact met je te maken. Het is misschien niet zo populair als andere sociale media-websites in termen van het gebruiken om je beats te promoten, maar waarom niet?

Ik kan niet hetzelfde succes garanderen dat ik had binnen een exacte periode van 6 maanden. Voordat we op deel 4 ingaan... Het gaat erom een ​​verkoop te krijgen van klanten die door de jaren heen terugkerende klanten worden. Zoals je hierboven kunt zien, verdiende de Anno Domini Beats Soundclick-pagina meer dan €20.000 uit alleen mp3-verkopen, niet slecht voor gratis geld, toch! Als je echter ook een gratis pakket wilt testen om de reactie van je fans te zien, kun je het als gratis download op (via Social Unlock) of platforms zoals geven, en een goede tactiek zou zijn om je eerste uit te geven gratis proefpakket, verzamel feedback en begrijp wat mensen graag in uw pakket zouden willen vinden. Begin met het bekijken van uw productiecatalogus vanuit het standpunt van een artiest. Deze websites hebben een vooraf ingesteld publiek, dus als je beats goed genoeg zijn en je erin slaagt om je muziek daar te krijgen, is er een kans dat je omzet maakt, zelfs als je deze nummers niet zelf op de markt brengt. Een ding dat ik na 12 jaar online verkopen van beats heb geleerd, is dat het merendeel van je beats niet afkomstig is van iemand die een beat hoort, ervan houdt en het daar en daar koopt.

Leer muziekproducenten hoe ze media-aandacht kunnen krijgen. Hoe meer vragen u maakt en hoe creatiever u wordt met de antwoorden, hoe meer geld u zult verdienen. Het is vrij eenvoudig om te doen, maar u kunt goedkope HTML-hulp vinden als u die nodig hebt. Het maken van beats voor niet-exclusieve verkoop is hetzelfde als elk ander type beat maken. De basisprincipes van bitcoin en cryptocurrency - en hoe te beleggen. Ontwerp je merchandise. Voordat we naar dit volgende gedeelte gaan, moeten we eerst een beter begrip krijgen van twee soorten royalty's. Iedereen maakt online beats, maar niet iedereen heeft dat specifieke geluid. In feite hebben de meeste grote artiesten een online winkel met een verscheidenheid aan producten.

Die Je Misschien Ook Leuk Vindt

Als de rapper de beste mix op hun beat wilde krijgen, zou ze de professionele lease moeten kopen voor €75- €100 die hen toegang geeft tot de niet-gecodeerde beat-stammen voor dat instrumentale. Daarnaast zouden Facebook/Instagram en Airbit zijn. Hoe weinig verkeer het is, daarom zouden uw promotie-dollars niet erg effectief zijn. Printful - Deze print-on-demand-website bestaat al sinds 2020 en is populair bij ondernemers die producten adverteren op hun e-commerce-website. Als je beats wilt verkopen, kun je beter net zo graag een merk bouwen als je instrumentals maakt. Geld besparen is zo belangrijk omdat u hiermee uw beat-sellingbedrijf met meer integriteit kunt beheren. Huidige deelnemers zijn onder andere Freddie Gibbs.

En ik kom er gemakkelijk mee weg. Gevolgtrekking, de markt voor ICO's is de laatste paar jaar veel gestorven, maar het is nog steeds een groot deel van de cryptomarkt, dus het is absoluut vermeldenswaardig. Er zijn een heleboel manieren om je beats online op de markt te brengen, maar als je dit bericht leest, neem ik aan dat je een nieuwere producent bent, dus we beginnen met de basismethoden van marketing. En ik kom er gemakkelijk mee weg. Je MOET constant contact hebben met je fanbase.

BeatStars is een online muziekhostingservice en marktplaats waar alle artiesten, zelfs degenen die zelf geen beats maken, kunnen meedoen en muziek ontdekken voor verkoop en commercieel gebruik. U moet drie trefwoordtags per beat gebruiken - niet meer, nee. Een veel voorkomende misvatting is wanneer artiesten producenten gratis beats vragen. Het gaat erom je publiek een voorproefje te geven van wat je te bieden hebt en hen te verleiden om voor je diensten te betalen. Het is een ongelooflijk consistente passieve inkomstenbron geworden. Beste online makelaars voor 2020 - eenvoudig online handelen in aandelen, klaar om te beginnen met handelen? U kunt gegevens omzetten in een visueel dashboard door gegevens uit een Google-spreadsheet in te voeren. Een klein verschil in aanpak kan een astronomisch verschil maken in de inkomsten die u oplevert.

Gerelateerde Gidsen Voor De Muziekindustrie:

Je hebt hem/haar een niet-exclusieve licentie laten ondertekenen en de beat kopen, dan kan hij/zij de beat gebruiken voor zijn/haar aanstaande project. Naast het gebruikelijke (titel van het nummer, releasedatum, beschrijving en tags), moet u een prijs en eventuele extra aangepaste huurcontracten toevoegen, verkoopvoorkeuren, of u al dan niet een gratis voorbeelddownload aanbiedt, vereisten voor downloaden, gegevens bijhouden (inclusief stemming) en bijdragers (meer daarover hieronder). Ironisch genoeg was zijn mentor Epik. Voor een beeld van hoe brak ik destijds was, moest ik een flip-phone-foto maken van mijn naam die in The Source wordt genoemd omdat ik geen vijf dollar had om het tijdschrift te kopen. Je kunt 10 mensen je beats laten kopen. Grofweg kijk je naar €250 - €1000 per track.

Als u de Wordpress-route volgt, moet u weten over zoekmachineoptimalisatie en online marketing. DJ Pain 1 6, weergaven. Ik vond hun muziek leuk. Als je 0 kunt krijgen.

Terwijl je de ladder beklimt en in contact komt met drukkere, meer ervaren klanten, zullen er onuitgesproken verwachtingen zijn waarvan je je misschien niet bewust bent, maar die je toch moet doen.
Maar de lijst is behoorlijk gericht op artiesten die graag kopen.

Verdien Geld Door Beats Te Produceren En Online Te Verkopen

Terecht moet je een premie verdienen voor je beste werk en voor maatwerk. Mijn productiecredits omvatten Kendrick Lamar, Ab-Soul, E-40 en MURS, evenals bedrijfsreuzen zoals MTV, VH1 en Vans. Moet ik het nummer nu verwijderen? Zelfs met een schikking is het geld verdwenen. “Omdat de online producent zelfvoorzienend is geworden, zijn eigen lot heeft bepaald, zijn eigen bedrijf heeft opgebouwd zonder de hulp van Big Brother.