Beste Bitcoin-mijnbouwhardwarereviews voor 2020 (+ winstberekeningen)

Volgens de huidige Bitcoin mining-moeilijkheid en prijs en met de hashrate van 28 TH/s zou je waarschijnlijk €25 per maand verdienen met Antminer S15! Het rendement van de investering door dit type mijnwerker te gebruiken, ligt meestal rond de 1% per maand. Tot de lancering van de DragonMint 16T was dit de gouden standaard. Deze juggernaut heeft echter een nog indrukwekkender prijskaartje - €11.600. Om te voorkomen dat u winst op uw Bitcoin-mining verliest, hebben we een lijst samengesteld van de beste Bitcoin-mininghardware, met hun prijs, hash-snelheid en energieverbruik, om u te helpen beslissen welke hardware het beste voor u is, ongeacht hoeveel mijnbouwervaring u heeft hebben. Tegenwoordig wordt alle serieuze Bitcoin-mining uitgevoerd op speciale Bitcoin-mininghardware-ASIC's, meestal in thermisch gereguleerde datacenters met goedkope elektriciteit. Waarom libra slaagt voor de geldtest en bitcoin niet, blijf lezen voor meer informatie over Bitcoin System en tips om u te helpen profiteren van alle kansen die deze bot biedt. De SP20 trekt veel vermogen voor zijn hashraat, dat volgens moderne normen laag is. U kunt kijken naar bedrijven die ASIC's-mijnwerkers of GPU-mijnwerkers maken.

Aandachtspunten voor beginners: Je werkt samen met andere mijnwerkers om je collectieve hashing-kracht te vergroten, waardoor je kansen om een ​​blok te valideren worden vergroot. Corsair heeft een goede reputatie bij Bitcoin miner9s en andere technische enthousiastelingen voor het bouwen van betrouwbare hardware. Zonder mijnwerkers zou Bitcoin nog steeds bestaan ​​en bruikbaar zijn, maar er zou nooit een extra Bitcoin zijn. Deze redactionele beoordeling is louter informatief. Hoe financiële doelen te stellen en ze daadwerkelijk te bereiken. Om de nieuwe kansen te benutten, lanceerde Canaan vorige maand een nieuw mijnbouwmodel, de AvalonMiner 1041, die volgens hem tot 37 terahashes per seconde (TH/s) kan berekenen met een elektriciteitsverbruik van 2.361 watt per uur. Als u meer inzicht wilt in hoe u uw mijnbouwhardware kiest, blijf dan lezen.

Hun tests toonden aan dat de mijnwerker 16 TH/s behaalde, precies zoals beloofd.

Wist je dat je BTC en BCH kunt verdienen via Bitcoin Mining? Over populaire GPU-keuzes gesproken, we moeten Nvidia GeForce GTX 1070 en AMD Radeon RX580 nog steeds aanwijzen als de meest winstgevende grafische mijnbouwkaarten. Wat is een ASIC Bitcoin miner1? BitHarp voert momenteel een promotiecampagne van 3 plus 1 voor beide producten uit die op 2 oktober wordt afgerond. Bitcoin-mining voor winst is zeer concurrerend en volatiliteit in de Bitcoin-prijs maakt het moeilijk om monetaire winsten te realiseren zonder ook over de prijs te speculeren. Een goede en vooral betrouwbare internetverbinding. De blokketen dient om transacties naar de rest van het netwerk te bevestigen als hebben plaatsgevonden. Met een prijs van ongeveer €1500 biedt deze mijnwerker een grote waarde voor beleggers.

Daarna kunt u de bitcoin-mijncalculator gebruiken om de opbrengst te berekenen in de vorm van de bitcoin-resultaten. Om een ​​goed geïnformeerde beslissing te nemen, kunt u onze Tutorial Performance Assessment raadplegen. Dit komt omdat de Antminer S9 tussen 11 kan werken. De controversiële IPO in combinatie met de dalende cryptocurrency-prijzen belemmeren echter de kansen van deze juggernaut om aan de top van zijn spel te blijven. Bovendien is de T16 opmerkelijk energiezuinig en verbruikt hij slechts 0. Een ASIC is een chip die speciaal is ontworpen om slechts één ding te doen.

Wat Onze Rekenmachine Veronderstelt

Baikal is een naam die bij iedereen bekend is vanwege hun werk dat zij sinds 2020 doen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van technologie en de microchips. Wat bedoel je met "het juiste antwoord op een numeriek probleem"? Wat is jouw keuze? De ASIC-producten zullen stapsgewijs worden verfijnd en de efficiëntie wordt verhoogd, maar niets biedt de 50x tot 100x toename van het hashing-vermogen of 7x een lager energieverbruik dat afwijkt van eerdere aangeboden technologieën. De vergoeding is een stimulans voor de mijnwerker om de transactie in zijn blok op te nemen. Opleiding, de revolutionaire technologie heeft een hele industrie aangewakkerd die is gericht op het verstoren van traditionele financiën, en cryptocurrencies zijn al goed op weg naar brede acceptatie en regelmatig gebruik door het reguliere publiek. Dat betekent dat uw oude pc-voeding - of die van iemand anders - eenvoudig kan worden hergebruikt voor Bitcoin-mining. De aanbevolen voeding voor deze mijnwerker is de Antminer L3 + voeding.

12-volt systemen kunnen worden aangepast (met behulp van spanningsregeling) om de Antminer S9 zonder een omvormer van stroom te voorzien, dus er kan veel geld worden bespaard. Het is vermeldenswaard dat belangrijke valuta (Bitcoin, Bitcoin Cash), evenals enkele weinig bekende altcoins (ACOIN, DEM), kunnen worden gedolven met deze hardware. Hoe u geld kunt verdienen vanuit huis, de opkomst van internet maakt het verdienen van geld vanuit huis een legitieme optie voor degenen onder ons die een beetje extra geld kunnen gebruiken. Een werkbewijs is een stuk gegevens dat moeilijk (kostbaar, tijdrovend) was om te produceren om aan bepaalde vereisten te voldoen. Geen enkel doel kan groter zijn dan dit aantal:

De onderstaande aanvullende factoren zijn grotendeels verantwoordelijk voor het bepalen van uw ROI-periode.

Wat is een ASIC Bitcoin Miner?

In de loop der jaren heeft cryptocurrency-mijnbouw ernstige verbeteringen ondergaan. Vandaag neemt de meest populaire ASIC-mijnwerkers op de markt vanaf januari 2020 onder de loep. De eerste release van Innosilicon T3 staat gepland voor januari 2020. Gepland voor inzet in augustus 2020 is dit misschien een van de meest indrukwekkende mijnwerkers tot nu toe. Door samen te werken in een pool en de uitbetalingen onder de deelnemers te delen, kunnen mijnwerkers een gestage stroom bitcoin krijgen vanaf de dag dat ze hun mijnwerker activeren. Dit maakte mijnbouw iets van een gok. Nog steeds, met een elektriciteitskost van €0. Hoor eens...., akil gebruikt YouTube als uitlaatklep voor zijn lessen in grafieken en handelstips, maar op zijn podcast richt hij zich bij voorkeur op de achtergrondelementen van succes, niet alleen in de handel, maar in het leven in het algemeen. De state-of-the-art mijnwerker is in staat om een ​​hashraat van 40 TH/s te bereiken, waardoor hij de mijnwerkers van de vorige generatie aanzienlijk overtreft.

De grootste winst kan echter liggen in het ontdekken van een nieuw blok in de Blockchain. De mijnwerkers kunnen erg heet worden en veel lawaai maken. De mijnwerkers die zich bezighouden met ASIC-mijnbouw zijn meer ontwikkeld en verfijnd in vergelijking met de traditionele mijnwerkers die de CPU, GPU en andere componenten gebruiken.

Mijnbouw is een gespecialiseerde en concurrerende markt waar de beloningen worden verdeeld op basis van hoeveel berekeningen worden gedaan. Bitcoin mining en de block chain zijn er om een ​​consensus te creëren over het netwerk over welke van de twee transacties zal bevestigen en als geldig worden beschouwd. Mijnbouw is opzettelijk ontworpen om hulpbronnenintensief en moeilijk te maken, zodat het aantal blokken dat mijnwerkers elke dag vinden stabiel blijft. Dit is wat ik in dit bericht ga bespreken:

Radiant Classic Gemini

Voordat u een Antminer S7 koopt, moet u ervoor zorgen dat u al Bitcoin-mijnsoftware en een Bitcoin-mijnpool heeft. Sinds de aankondiging van de nieuwe ASIC werd er wijd en zijd gespeculeerd over zijn legitimiteit - en terecht. BitFury - BitFury is een van de grootste producenten van Bitcoin-mijnbouwhardware en -chips. StrongU is een weinig bekende Chinese fabrikant die concurreert met zijn grotere rivalen, zoals Bitmain en Halong Mining, wat verklaart waarom Strongu's U8-model, dat een indrukwekkende hashrate van 46TH/s biedt, u slechts €1.520 per eenheid terugbrengt.

Net als in het geval van internetlevering, is uw computer niet van groot belang gezien het feit dat uw ASIC wordt gebruikt voor computervoeding.

Navigatie Menu

Winsten berekend over 200+ munten en 25+ algoritmen. Gerelateerde items, de 21 Bitcoin-computer is niet de typische USB Bitcoin miner. Dus u denkt dat u een winnaar bent - waarom probeert u uw hand niet op forexwedstrijden? Zet een computer op om complexe wiskundepuzzels op te lossen en je wordt beloond met een munt of een fractie van een munt. 6 GH/s mijnwerker, waarmee je ongeveer €1 per jaar verdient. De positieve kant is dat het werkt als een draadloze router, dus je kunt wat mining doen terwijl je internet biedt voor al je apparaten. Een ongelooflijk winstgevende ASIC!

Om de 10 minuten wordt een blok geverifieerd en wordt een blokbeloning aan de mijnwerker gegeven. Cloud mining omvat het kopen van tijd op andermans rig. In dit geval is DragonMint T1 een van de meest efficiënte mining-software die er is. Op het moment van schrijven lijkt het erop dat alle eenheden zijn uitverkocht.

De eindresultaten zijn echter niet altijd winstgevend, zoals blijkt uit de GekkoScience 2 PAC. Het bedrijf heeft een schat aan ervaring in elektronisch ontwerp en productie. De aanval van nieuwe machines geproduceerd door fabrikanten zoals Bitmain, Strongu, Innosilicon en Microbt zou de algehele SHA256-hashraten op beide netwerken moeten blijven verhogen. Geschatte grootte, identificeert vlaggen, kanalen en andere indicatieve patronen, genetische en neurale toepassingen - profiteer van neurale netwerken en genetische algoritmen om toekomstige prijsbewegingen beter te voorspellen. ”Hiermee kan de mijnindustrie vandaag stemmen op de beste mijnbouwbedrijven. Klinkt niet goed onder de naam, maar het is een strak vormgegeven hardware die klaar is om nieuwe Bitcoin te minten. 00 is de prijs per mijnwerker.

Met de huidige moeilijkheidsgraad van het Bitcoin-netwerk is het vanuit economisch oogpunt niet langer logisch om een ​​SP20 te gebruiken.

Radiatoren

Halong is het meest opmerkelijk vanwege zijn betrokkenheid bij twee bekende partijen: De SP20 is een nette mijnwerker, krachtig voor zijn lage prijs met een grootte en geluidsniveau geschikt voor mijnwerkers. Onze calculator is nauwkeuriger dan de meeste anderen omdat de onze de 0 veronderstelt. Neem contact op met ons, de blokgroottelimiet van één megabyte werd geïntroduceerd door Satoshi Nakamoto in 2020. Om uw efficiëntie te verbeteren, zijn er ook bedrijven die u hardware laten bestellen in hun magazijn en de mijnwerkers voor u laten werken. Het is de enige informatie die u moet verstrekken om iemand u met Bitcoin te laten betalen. Er is een enorme hoeveelheid Bitcoin cloud mining-zwendel geweest.

En velen van ons zullen misschien de keuze van onze hardware betreuren. Door de blockchain te downloaden en te verifiëren, kunnen bitcoin-knooppunten overeenstemming bereiken over de volgorde van gebeurtenissen in bitcoin. Stroomverbruik (watt): De waarde van deze valuta kan nog steeds stijgen, wat betekent dat u op de lange termijn nog steeds een mooi rendement kunt behalen. Hashflare biedt SHA-256 mijnbouwcontracten en meer winstgevende SHA-256 munten kunnen worden gedolven terwijl automatische uitbetalingen nog steeds in BTC zijn. Zorg ervoor dat u uw eigen berekeningen uitvoert, met behulp van uw lokale vermogen, mijnbouwpool en de prijs waartegen u van plan bent uw S5 te kopen. In plaats daarvan wordt bitcoin ondersteund door miljoenen computers over de hele wereld die 'mijnwerkers' worden genoemd. Het tegenovergestelde is ook waar.

Je kunt Bitcoin en Bitcoin Cash native ontginnen. Reuters meldde in januari 2020 dat banken zoals JP Morgan cryptocurrencies nog steeds als onbewezen beschouwen en waarschijnlijk in waarde dalen. In de toekomst, omdat het aantal nieuwe bitcoins-mijnwerkers in elk blok mag verminderen, zullen de kosten een veel belangrijker percentage van mijnbouwinkomsten uitmaken. De hashraat is het aantal wiskundige berekeningen dat ASIC mijnwerker per seconde kan uitvoeren. Laten we zeggen dat ik denk aan het nummer 19. Consumenten hebben de neiging om afgedrukte valuta te vertrouwen, tenminste in de Verenigde Staten. Slechts 0 verbruiken.

Bevestiging

Daarom vindt u nauwelijks beoordelingen van deze machine of wederverkopers. Deze voedingseenheid is veruit een van de beste op de markt. Tradingview, maar gelukkig zijn er een handvol effectenhandelaren die uw handelskosten tot nul kunnen verlagen. De site Cryptocompare biedt een handige rekenmachine waarmee je nummers zoals je hashsnelheid, elektriciteitskosten, enz. Kunt aansluiten. Het 650W-model is tweedehands beschikbaar voor iets meer dan €100. Niemand is bereid zoveel uit te geven aan mijnbouwhardware.

Winstgevendheid Factoren

Als we de statistieken van de SP20 en enkele gemiddelde kosten invoeren in onze mijnbouwrendabiliteitscalculator: En als u een freebee-stopcontact overweegt, zal de installatie voor 24 ASIC's met nieuwe voedingen in iets meer dan 2 maanden lonen tegen 8 voor S15 en 8. Dit is een verwachte opbrengst van gemiddeld één blok per tien minuten. Het heeft een efficiëntie van 0. Het verschil in stroomverbruik is miniem, maar als het gaat om grootschalige mijnbouw, zal de voorsprong van de 16T de winstgevendheid van een mijnbouwactiviteit drastisch verhogen.

Destijds was de prijs van bitcoin van juli tot september in 2020 verdubbeld en in het laatste kwartaal nog vier keer gestegen, tot bijna €20.000. Mijnwerker oder installieren lassen? De initiële investering in efficiënte mijnbouwhardware is waarschijnlijk een van de dingen die u ervan weerhoudt om de trekker over te halen, en om een ​​goede reden. Bitcoin-nieuwskoppen, dus als je echt gelooft dat je £ 979 gaat verdienen. Omdat het giswerk is, heb je veel rekenkracht nodig om er als eerste te komen. Bitcoin is erg competitief geworden en daarom is veel rekenkracht nodig om een ​​klein beetje te verdienen. Over elektriciteit gesproken:

Afhankelijk van het model dat u kiest, varieert de hashsnelheid van de mijnwerker van 8 tot 14 TH/s.

4x

Privésleutels mogen nooit worden onthuld, omdat u hiermee bitcoins kunt uitgeven voor hun respectieve Bitcoin-portemonnee. Wees vandaag een betere aandelenhandelaar, standaardmarkt versus. Er wordt vrij veel warmte geproduceerd wanneer de ASIC-mijnwerkers aan het werk zijn. Yang vertelde CoinDesk dat de volgende batch M20's, die gepland zijn voor verzending in oktober, op dit moment 'bijna uitverkocht' is. Door een willekeurige loterij uit te voeren waarbij elektriciteit en gespecialiseerde apparatuur de toegangsprijs zijn, worden de kosten om de Bitcoin-netwerkschalen te verstoren met de hoeveelheid hashing-vermogen die door alle mijnbouwdeelnemers wordt besteed.

Empresa

Merk op dat het winstgevend lijkt, zelfs met hoge elektriciteitskosten (€0. )Mijnbeloningen worden betaald aan de mijnwerker die eerst een oplossing voor de puzzel ontdekt, en de kans dat een deelnemer degene is die de oplossing ontdekt, is gelijk aan het deel van de totale mijnmacht op het netwerk. Het wordt elke 2020 blokken herberekend tot een zodanige waarde dat de vorige 2020 blokken in precies twee weken zouden zijn gegenereerd als iedereen deze moeilijkheid had gewonnen. Een belangrijk verschil is echter dat elk adres slechts voor één transactie mag worden gebruikt. De beste locatie is een kelder, zolder of schuur. Een ander gerucht is dat Samsung de chips al meer dan een jaar produceert. Bitcoin mining van een blok is moeilijk omdat de SHA-256 hash van de header van een blok lager moet zijn dan of gelijk aan het doel om het blok door het netwerk te laten accepteren.

Bekijk de verwachte mijnbouwwinstgevendheid van een enkele mijnwerker: De nieuwste versies omvatten de Antminer S17e en de T17e die in drie partijen worden verkocht. Heb speciale circuits alleen voor deze apparaten. Een hoger hashpercentage verhoogt de kans van een mijnwerker om het volgende blok te vinden en de beloning te ontvangen. Dit was toen de GPU's geavanceerder werden en stapels ervan werden gebruikt om een ​​hogere hash-snelheid te krijgen. 4 van hen zouden 4.900 Watt verbruiken. De S5 verbruikt tussen 560 en 590 watt bij ongeveer 115 volt. Voor een gedachte, een gemiddelde ASIC Miner heeft de kracht van ongeveer 700 in GPU!

Goedkope mijnbouwhardware zal minder bitcoins minen, daarom zijn efficiëntie en elektriciteitsverbruik belangrijk. Net als twee stofzuigers in een schreeuwwedstrijd, compleet met af en toe nagels op schoolbordharmonischen, zullen je huisgenoten je op straat gooien met dit ding als je het pure lawaai niet aanpakt, raadpleeg opnieuw mensen die akoestiek begrijpen, dit monster is NIET bedoeld voor gebruik binnenshuis. Een portemonnee voor de specifieke munt waarmee u wilt gaan minen. Als u bijvoorbeeld nog steeds vlaggenschipproducten van Bitmain hebt, zoals Antminer S9j, kunt u deze verbeteren met immersiekoeling. Een goede mijnwerker die speciaal is gebouwd voor de mijnbouw. Canaan begon als producent van FPGA's, de mijnbouwhardware die aan ASIC's voorafging. Merk op dat 220V stroom alleen wordt gevonden buiten de VS - Amerikaanse stopcontacten zijn standaard 110V. Wat is het in vredesnaam?

13 per kWh zou de S17e met €8 profiteren.

Hoe Te Bestellen

5 pond en is voorzien van een duurzame metalen behuizing met een groef en tongsysteem erin verwerkt. Dat wil zeggen, ze gingen met oplossing 1. Bovendien moet u er rekening mee houden dat mijnbouw concurrerend is. Met name is Halong een van de meest geheime mijnbouwbedrijven in de crypto-ruimte, aangezien er geen informatie is over hun CEO, locatie of inkomsten, wat uiteindelijk heeft geleid tot speculaties dat het bedrijf oplichterij is.

3 Beoordelingen Van Klanten

Met 3 chipboards en 189 chipcounts kan een persoon gemakkelijk een gemiddelde winst van €57 per maand maken met de Antminer s9i. Bij het maken werden Bitcoin-blokken bevestigd door de gemiddelde persoon die hun desktop gebruikte - zodra ASIC's op de markt kwamen, veranderden de dingen. Met deze halveringssnelheid zal het totale aantal bitcoin in omloop een limiet van 21 miljoen naderen, waardoor de valuta in de loop van de tijd schaarser en waardevoller wordt, maar ook duurder voor mijnwerkers om te produceren. Handleidingen voor forex trading video, onze deskundige opvoeders kunnen u helpen bij het implementeren van uw eigen forex-handelsstrategie op basis van livestreaminggegevens en -analyse. U hoeft de totale waarde van een hash niet te berekenen. Het begon een beetje beverig, maar met de tijd is het steeds stabieler geworden. Stroomverbruik van 11. Bovendien hebben serieuze mijnwerkers enorme arrays gebouwd om te mijnen, waardoor het voor kleinere mijnwerkers moeilijker wordt om te concurreren. 1 joule per gigahash.

Ze zullen het blok waarschijnlijk eerder bevestigen dan alleen.

Productomschrijving

Deze machine doet zijn naam eer aan. Functietechniek, zoals u kunt zien, zien we plotseling een bijna perfecte match tussen werkelijke gegevens en voorspellingen, wat aangeeft dat het model in wezen de prijs van de vorige dag leert. Als je dit in overweging neemt, krijg je €1. Het primaire doel van mining is om Bitcoin-knooppunten in staat te stellen een veilige, fraudebestendige consensus te bereiken. Het enorm parallelle karakter van sommige GPU's zorgde voor een toename van 50x tot 100x in bitcoin-mijnkracht terwijl veel minder energie per werkeenheid werd gebruikt. De focus van vandaag ligt op het maken van kleinere chips voor ASIC-mijnbouw om krachtigere mijnwerkers te produceren. Met marktprijzen zoals ze nu zijn, zien zowel BCH- als BTC-mijnwerkers aanzienlijke winsten in vergelijking met de prijzen van vorig jaar.

Naarmate meer mijnwerkers meedoen, zal de snelheid van het maken van blokken stijgen.

Fpga

Om deze redenen is een hoge hash-snelheid essentieel voor winstgevende mijnbouw. Antminer S9j specificaties: Het algehele hascoat van het Bitcoin-mijnbouwnetwerk verandert voortdurend en met een steeds toenemende concurrentie en een hoge volatiliteit in Cryptocurrency-prijzen, kunt u het risico lopen op onrendabiliteit. Na verloop van tijd realiseerden mijnwerkers zich echter dat grafische kaarten die vaak voor videogames worden gebruikt, effectiever waren in mijnbouw dan desktops en grafische verwerkingseenheden (GPU) het spel gingen domineren. We zullen ons primair richten op Bitcoin. De T9 Miner heeft dit probleem opgelost. Er is geen minimumdoel, maar er is een maximumdoel bepaald door het Bitcoin-protocol.

Bitcoin-mijnbouw is concurrerend. Deze PSU's zullen de klus klaren, maar ze zijn niet ideaal voor optimale mijnprestaties. De waarheid over de claim is nog niet bevestigd, maar als deze wordt beschouwd als gebaseerd op een solide basis, is er een naderende slachtpartij die de hele industrie zal veranderen. Als blokbeloningen zoveel waard zijn, waarom koopt dan niet iedereen ASIC's? Het stroomverbruik varieert met de efficiëntie van uw PSU, de omgevingstemperatuur en de nauwkeurigheid van de vermogensmeter. Het heeft een hash-snelheid van ongeveer 504 MH/s en verbruikt ongeveer 800 watt en heeft een efficiëntie van 1. Gewoonlijk vereist deze stap het adres van de serverpoort en de pool.

In mei werd onthuld dat veel geheime ASIC werden gebouwd voor Monero, wat bijna de helft van de totale hash-snelheid van de munt uitmaakt.

Een mijnwerker evalueren Wanneer u een mijnwerker wilt evalueren, zijn er meestal drie hoofdfactoren die u moet controleren: Wat als we 10 van dergelijke machines zouden inzetten? Tot nu toe zijn beide partijen van de nieuwe Antminers uitverkocht en de laatste verkoop eindigt woensdagochtend op september. 6EH/s in de afgelopen drie maanden met 11 pools die BCH-blokken verwerken. Dit bewijs van werk wordt elke keer dat ze een blok ontvangen, geverifieerd door andere Bitcoin-knooppunten. Op een gegeven moment was dat een van de krachtigste mijnwerkers die er was, maar liefst 16 TH/s hashing-kracht. Een efficiënte mijnwerker heeft minder elektriciteit nodig om Bitcoin te minen. Met behulp van het energieverbruik en de hash-snelheidsnummers, kunt u bepalen hoeveel hashes kunnen worden gedolven uit elke watt elektriciteit die door uw mijnbouwhardware stroomt.