Na-uren aandelenkoers gegevens

Er is een mogelijkheid om te handelen op de Toronto Stock Exchange tussen 4 p. Dit kan riskant zijn omdat je snel kunt verliezen. Hoewel de open markt het grootste aantal handelsmogelijkheden biedt, moet u ook het niveau van volatiliteit bepalen dat u bereid bent te verhandelen op de open markt. Tools zoals StocksToTrade bieden veel middelen voor het vinden van de meest volumineuze en volatiele aandelen voor handel na uren. 50 en 14.000 aandelen zijn van eigenaar gewisseld.

Pre-market trading is alleen toegankelijk via ECN's en dark pools, net als de after hours sessie.

Een artikel in Wall Street Journal ging over het feit dat de ochtend de grootste spreiding heeft tussen wat kopers en verkopers bereid zijn een transactie te doen. Canopy publiceerde resultaten slechts enkele minuten voordat de handel na sluitingstijd in de U werd gesloten. Dit beschermt ondergeïnformeerde handelaren tegen een slechte prijs voor hun transacties. Naast andere hindernissen, moet u erkennen dat individuele beleggers na de handel na sluitingstijd wat zware concurrentie kunnen hebben, omdat ze het opnemen tegen grote institutionele beleggers met enorme middelen en meer informatie tot hun beschikking. Bestaat er ook een after-market markt voor aandelenopties, vergelijkbaar met die van de aandelenmarkt? Handel zal plaatsvinden op de TSX-V Beperkte handelsuren helpen om de volatiliteit in aandelenkoersen te verminderen, maar beperken ook de liquiditeit van aandelen. Volg uw bestelling. Vastgoedwebsite Zillow zag zijn aandeel 8 procent na de bel op dinsdag springen, maar zag het 2 dalen.

Hoewel de handel buiten dat venster - of 'na uren' handel - al enige tijd heeft plaatsgevonden, was het vroeger meestal beperkt tot vermogende beleggers en institutionele beleggers. Forex trading belastingen, valutahandelaren worden geconfronteerd met complexiteiten en nuances komen in de belastingtijd. Houd leiders, achterblijvers en de meest actieve aandelen in de gaten tijdens de handel na de markturen. Na-urenhandel werd voornamelijk gebruikt door institutionele beleggers tot de jaren 1990, toen ECN's op grotere schaal beschikbaar kwamen. Dit, mijn mensen, is het bewijs dat als je midden op de dag handelt, je jezelf waarschijnlijk veel hoofdpijn zult bezorgen. Liquiditeit verwijst naar het vermogen van marktdeelnemers om effecten te kopen en verkopen. Geïnteresseerd in risicovrij handelen? Dit betekent dat uw handelsorder mogelijk niet wordt geplaatst.

Waar worden mijn bestellingen doorgestuurd voor uitvoering? In wat veel professionele beleggers beschouwen als een onherbergzaam handelslandschap dat uitgehongerd is van liquiditeit en beladen is met dramatische koersschommelingen, zien Shah en anderen aandelen kopen buiten de normale handelsuren als een kans om vroeg in te gaan op die schommels na populaire bedrijven zoals Facebook en Chipotle Mexican Grill rapporteert elk kwartaal. Een elektronische markt is gewoon een service die koop- en verkooporders combineert. Offerte spreads - het verschil tussen biedprijzen en vraagprijzen - zijn ook groter. Dat betekent dat zeer weinig mensen deze aandelen konden kopen (of shortposities dekken).

 • Tijdens de sessie met verlengde uren is de prijs die wordt weergegeven op de detailpagina van een aandeel de realtime prijs van het aandeel.
 • De telefoon van iedereen had kunnen gonzen met het nieuws dat de CEO bananen is geworden en het bedrijf heeft geplunderd, waardoor de prijs is gedaald.
 • Deze grote institutionele beleggers hebben toegang tot meer middelen dan de meeste beleggers.
 • U kunt aandelen kopen en verkopen van elk bedrijf dat is genoteerd aan andere grote beurzen en - afhankelijk van uw platform of makelaar - realtime gegevens en zelfs offertes van andere ECN's kunt bekijken (hoewel u toestemming moet hebben om te handelen met die ECN's).
 • Hoewel het gebruik van eenvoudige strategieën uw kans op consistente uitvoering verhoogt, is deze aanpak te onvoorspelbaar.
 • "Wat we doen is het creëren van een naadloze sessie," vertelde Steven Quirk, executive vice president van de handelsgroep van TD Ameritrade, aan CNBC.

Pre-market Verhandelen

In plaats van een fysieke locatie zoals de New York Stock Exchange, is de Nasdaq een netwerk van effectenhandelaren die rechtstreeks met elkaar omgaan en handelen. Ik weet niet of alle makelaars dit ondersteunen. Kan ik een pre-market of na uren bestelling plaatsen?

Liquiditeit verwijst naar het bestaan ​​van kopers en verkopers die bereid zijn met inkomende orders te handelen en de mate van prijsconcurrentie tussen kopers en verkopers. De grote fondsen zoals deze trades om een ​​aantal redenen, een van de belangrijkste zijn privacy. Hier is een voorbeeld van enkele van de risico's die verbonden zijn aan de handel na uren: Omdat over het algemeen minder aandelen na uren worden verhandeld, kunnen er grote spreads zijn tussen het bod (de hoogste prijs aangeboden door alle kopers) en de vraag (de laagste prijs aangeboden door alle verkopers). 30.00 - 16.00 uur (EST) The U. Het is moeilijk om je slecht voor ze te voelen omdat ze niet opletten, maar als je net begint, moet dit een waarschuwend verhaal zijn, omdat het geen dwazen heeft. Dat klopt... u kunt daadwerkelijk handelen voordat de markt 's morgens opent, en u kunt blijven handelen zodra de markt' s middags is gesloten.

Sommige aandelen worden mogelijk helemaal niet verhandeld tijdens langere uren.

Video Van De Dag

Hoeveel na uren handelen in aandelen is echt gedaan en kunt u het ook doen? Natuurlijk kun je dat doen als je drie uur of minder kunt slapen. We verwerpen specifiek alle verklaringen of garanties, expliciet of impliciet, inclusief, zonder beperking, alle verklaringen of garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Lagere liquiditeit resulteert ook in een grotere spreiding tussen het bod en de vraagprijs.

Als u overdag handelt, vormt dit een ander dilemma, aangezien u uw transacties om 16.00 uur zou moeten verlaten. De handelsdag begint iets eerder dan vroeger. Ten tweede heb je een duidelijk exitdoel met de meest recente high. Bijvoorbeeld, TD Ameritrade opent zijn after-hours sessie om 4 uur: Veel bedrijven geven hun inkomsten vrij na het einde van de reguliere sessie.

 • Denk je dat je door na uren te handelen een groot verlies kunt voorkomen wanneer een bedrijf slechte resultaten publiceert na de afsluiting?
 • Het zal geen verrassing zijn dat de aandelen van Amazon actief blijven lang nadat de handelsvloer gesloten is.
 • De pro is dat er meestal een mogelijkheid is om wat transacties binnen te krijgen zodra het aanvankelijke pandemonium is verdwenen en er nog steeds volume (of toenemend volume) is.
 • Tijdens de handel na de uren is er echter over het algemeen minder handelsrente en minder prijsconcurrentie voor de meeste aandelen, wat de handelskosten kan verhogen, de onzekerheid met betrekking tot de geldende prijzen kan vergroten of het moeilijker kan maken om transacties uit te voeren.
 • Het is ook zeer aan te raden om contact op te nemen met uw broker of handelsplatform en te vragen naar speciale regels en voorschriften die van toepassing kunnen zijn op uw handelspraktijken wanneer u buiten openingstijden handelt.
 • De bedragen die worden verhandeld - als het gebeurt - zijn gewoon te groot voor particuliere beleggers om eraan deel te nemen.
 • Het blijft ontwikkeld worden in directe reactie op feedback die we van onze klanten ontvangen.

Na uren op de NASDAQ

Ik ga waarschijnlijk een artikel over dit fenomeen schrijven omdat aan het einde van de dag het volume de laatste jaren blijft toenemen. ET) en na uren (4 p. Beleggers sluiten hun posities, identificeren aandelen die ze 's nachts kunnen kopen en aanhouden en nemen andere beslissingen in de race voordat de tijd om is.

Dit is 99% nauwkeurig, maar er is een zeer beperkte after-hours markt voor handel op TSX-genoteerde effecten. De toekomst van opbrengsten verhandelen, nu ben je erachter gekomen wat echt hoog en laag is, als de obligatie op een dag sluit bij 90, vervolgens hoger open gaat bij 91 en een intraday-hoogtepunt bereikt van 92, dan zou het echte bereik uitkomen als:. Het nadeel is dat de grote bewegingen moeilijk te bereiken zijn. Werkelijke uitbetaling?, de handelsrobots werken met een nauwkeurigheidsniveau van 99. Tijdens de openingstijden kan er voor sommige aandelen minder handelsvolume zijn, waardoor het moeilijker wordt om sommige van uw transacties uit te voeren.

Tools En Functies

De nieuwe effecten omvatten: Limietorders kunnen ertoe leiden dat u een transactie misloopt. Het is 's morgens meer dan op enig ander tijdstip van de dag echt moeilijk om deze keerpunten in de markt te noemen.

Risico op bredere spreads. Luchtschip: foto's uit guyana, we hebben tien jaar lang een zeer succesvolle "fysieke onderneming" beheerd, maar de overgang naar een succesvol online bedrijf was ongrijpbaar ... totdat we deze site vonden. Ik heb gemerkt dat als een aandeel je gaat vervalsen, dit vaak om 10.00 uur zal gebeuren. Na uren handelen betekent meer volatiliteit, wat betekent dat prijsschommelingen groter zijn. Lees hier meer over hoe de aandelenmarkt werkt. Is daar een reden voor? Ook zijn bestellingen buiten de openingstijden alleen goed voor de specifieke sessie waarin ze worden geplaatst en worden ze niet overgedragen naar een andere sessie.

U verwijdert liquiditeit wanneer u een order plaatst die onmiddellijk kan worden uitgevoerd. De complete gids voor cfd-handel, u kunt in wezen elke markt of activaklasse kiezen, de kans is groot dat u voor elk CFD-handelsmogelijkheden zult vinden. Ervan uitgaande dat je dit voor de kost doet, heb je serieus geld nodig. Heb je ooit het nieuws ingeschakeld en rapporten gehoord over hoe een bedrijf het na de handel doet na een aankondiging van grote inkomsten? Het geeft u echter flexibiliteit omdat u snel kunt reageren op nieuwsevenementen die zich ontwikkelen nadat de markten zijn gesloten of voordat ze worden geopend. Newsround, heb je nog een minuutje? Pre-Market Trading en After-Hours Trading worden soms gezamenlijk aangeduid als Extended-Hours Trading. Beleggers moeten er rekening mee houden dat veel van de After-Hours-handelaren professionele handelaren zijn die, vanwege hun beroep, over het algemeen toegang hebben tot meer informatie dan individuele beleggers.

De Regels

Als je meer over dit onderwerp wilt lezen, kun je een van de volgende artikelen bekijken: Beide sessies worden samen aangeduid als verlengde urenhandel. 30 uur handelen. Het is een heel gevaarlijk landschap.

Maar hij heeft ook geld verloren. De openings- en sluitingsklokken op de grote Amerikaanse beurzen luiden om 9 uur: Na de uren handel begon in de jaren 1900, waarbij beleggers de technologie van die tijd gebruikten om na de sluitbel verder te handelen. Langdurige handel (die zowel pre-market als after-hours trading omvat) begon rond 1999 toen belangrijke beurzen elektronische communicatienetwerken (ECN's) introduceerden waarmee beleggers elektronisch effecten konden verhandelen. Ook zijn bestellingen buiten de openingstijden alleen goed voor de specifieke sessie waarin ze worden geplaatst en worden ze niet overgedragen naar een andere sessie. Deze nieuwste verbetering zal klanten meer flexibiliteit bieden om investeringskansen te benutten tijdens de Amerikaanse markturen en tijdige risicobeheersmaatregelen uitvoeren. Exchange (LSE), openingstijden 8: Ook wordt de T + 1 sessie afkaptijd (de deadline voor systeeminvoer van post-trade na de T + 1 sessie) verlengd van 1:

Partnerinhoud

Sommige aandelenorders kunnen bijvoorbeeld niet worden voltooid via traditionele aandelenkoop- en verkooporders. De actie is zo snel 5 minuten of 15 minuten grafieken zal je de actie missen. Sommige aandelen kunnen gewoon niet worden verhandeld na uren. Hier zal ik na urenlange handel in aandelen uitleggen hoe u in dit deel van de handel kunt ingrijpen en de risico's kunt navigeren. Dit is niets anders dan tegen jezelf zeggen dat je je geld binnen een bepaald kader gaat gokken.

Bovendien gebruiken sommige aandelenmarkten vervroegde sluiting (halfdaagse handel) en werken ze van 's morgens tot 13: Beursuren & sluitingsschema. Vroeger was opdagen tegelijkertijd duidelijker nodig - de handelaren op de New York Stock Exchange moesten fysiek op dezelfde plaats zijn om aandelen te kopen en verkopen. FINRA, de Amerikaanse regelgevende instantie voor de financiële sector, heeft een inleidende gids voor 'after hours trading' op haar website, met een paar punten om rekening mee te houden als een belegger overweegt om transacties voor of na de handel voort te zetten. De basisregels voor het handelen in aandelen, met beleggingsfondsen kunt u een grote selectie aandelen binnen één fonds kopen. Handelaren die profiteren van de handel na uren, kunnen de eerste zijn die reageert op grote katalysatoren zoals winstrapporten, maar de sessie na uren kan extreem volatiel en gevaarlijk zijn vanwege het relatieve gebrek aan liquiditeit in de markt. Om de gebruiker snel en gemakkelijk de status van 'after hours trading' te helpen meten, is het after hours-rapport opgedeeld in drie weergaven: Omdat spreads meestal breder zijn tijdens de handel buiten kantooruren, betaalt u waarschijnlijk meer voor aandelen dan Aurora Cannabis Inc.

Het verschil van Schwab

Vanmorgen, TSX verhandelde aandelen sprong 25% op de markt open voor bijna €9, en de NYSE-aandelen bleven stabiel op ongeveer €6. Ze doen dit nog steeds, maar meer en meer kopen en verkopen gebeurt elektronisch met minder betrokkenheid van makelaars. Laat me dan weten hoe het gaat. 1 U kunt ook online handelen over het Counter Bulletin Board (OTCBB) en sommige roze-effecten. ET maandagavond. Er is een ander type van after-hours trading waarmee beleggers kunnen blijven beleggen lang nadat lokale markten zijn gesloten. Na-uren handelen in aandelenindexopties zou een aanvulling zijn op onze na-urenhandel van aandelenindexfutures en ons in lijn brengen met de andere Voordat klanten in een activaklasse handelen, moeten klanten de relevante verklaringen over de risicobeoordeling op onze pagina Belangrijke informatie lezen. 00, of een ander nummer?

De beslissing om na uren te handelen, hangt natuurlijk af van uw beleggingsdoelen, handelsstijl en risicotolerantie. Tijdvak 10 is waar u uw transactie wilt invoeren op basis van een pauze of test van de hoogtepunten en dieptepunten van de eerste 20 minuten. Wanneer gaat de Toronto Stock Exchange open? Risico van prijswijziging. Ze kan haar limietprijs wijzigen in €240. Specifiek heeft de SEC de volgende waarschuwingen afgegeven aan gemiddelde beleggers die na sluitingstijd handelen:

Na uren handelen kan ons in deze gevallen voordelen bieden. Pre-open is om 7 uur. 15 en u handelt het eerste uur, het biedt u slechts 15 minuten om uw positie te sluiten. Als u grote aandelen verhandelt, volg dan economische indicatoren. Volatiliteit en dunne handel kunnen leiden tot vullingen tegen ongunstige prijzen. Met andere woorden, het is alsof je aandelen op internet koopt en verkoopt zonder dat je via NASDAQ of LSE of een andere beurs hoeft te gaan.

Net als bij online handelen, kunt u tijdens de openingstijden vertraging oplopen of mislukken bij het uitvoeren van uw bestelling, inclusief bestellingen om uw transacties te annuleren of te wijzigen.

Trefwoorden

Het wordt echter lastig voor pre-market trading, omdat de meeste van deze economische rapporten rond 8 verschijnen: Een paar termen zijn het vermelden waard - ten eerste 's nachts handelen. Shaw zegt dat de grote bewegingen die we hebben gezien enkele aantrekkelijke waarderingen hebben blootgelegd. Er is ook een Nasdaq-100 Pre-Market Indicator (PMI), een index van handelsactiviteit op basis van premarket open prijzen vanaf 4a. Maar als u kleinere aandelen met een hogere volatiliteit of penny-aandelen achtervolgt, let dan op het verdienen van releases en nieuwsevenementen. Doe gewoon je best om weg te blijven van je computer. Een ding dat je die ochtend niet kan betalen, is de mogelijkheid om stops te negeren. Leren hoe de beurs werkt, kan een ontmoedigende taak lijken.

Het platform van TD Ameritrade wordt grotendeels gebruikt door particuliere beleggers. Elke brokerage heeft echter zijn eigen beleid met betrekking tot de handel na uren en de regels kunnen restrictiever zijn, dus zorg ervoor dat u uw huiswerk doet voordat u begint. Canadese aandelen gekocht of verkocht na 27 december worden verrekend in 2020, dus eventuele meerwaarden of verliezen bij verkoop zijn van toepassing op het belastingjaar 2020 in plaats van op het belastingjaar 2020. Het grootste verschil tussen after-hours en market hours-handel is de dunne liquiditeit, wat resulteert in zeer brede bied/laat-spreads. We hebben een trotse geschiedenis van innovatie, die teruggaat tot onze start in 1975, en vandaag is ons team van 10.000 man vastbesloten om het verder te brengen. 26 de volgende dag.

Wat Is Pre-market Trading?

Hoe handelen we in aandelen nadat de markten zijn gesloten? Heeft u een vraag voor Ask The Times? Risico op lagere liquiditeit. (K) verloor 14 cent tot €8. Forex trade profitproduct / service, - De eenvoudigste en meest voorspelbare methode, omdat de timing en het rendement van een succesvolle transactie van tevoren bekend zijn. Gemini crypto exchange van winklevoss lanceert custody service, en omdat het een gratis proefversie biedt, waarom zou u zich dan niet registreren en zelf proberen? Limietorders kunnen alleen tegen de limietprijs of beter worden uitgevoerd.

Het is echter een ander verhaal nadat de markt is gesloten. Deze externe beurzen zijn beperkt in omvang en de grootste externe ECN's zijn overgenomen door de belangrijkste beurzen. Van bepaalde aandelen is bekend dat ze veel activiteit op de markt na kantooruren ervaren. Maar dat is duidelijk jaren geleden veranderd, 'zei Quirk. 9% in handel na uren. Bloomberg, in plaats daarvan kun je ruilen terwijl je in de bus zit, in de rij staat te wachten voor een kopje koffie, terwijl je aan het fietsen bent, of naast het zwembad geniet van een vakantie. Hoe werkt het?

Pas op voor de risico's die na uren op de loer liggen. Hoe te investeren in de aandelenmarkt met weinig geld. De resultaten verslaan Wall Street schattingen en aandelen won 3. Hoewel er geen market makers of specialisten zijn die offertes op de pre-market plaatsen, kunnen ze daadwerkelijk deelnemen via ECN's als voorbereiding op de komende reguliere market trading sessie die begint om 9 uur: Voor de NYSE bijvoorbeeld, is de handel na uren vanaf 4:

Lidmaatschap Is Gratis

Na-uren verhuizers. Het is de grootste beurs ter wereld door het aantal genoteerde effecten. Ga naar de startpagina.

Afhankelijk van uw makelaar, begint ECN pre-market trading al om 4 uur EST.

Risico's verbonden aan After Hours Trading

Veel bedrijven geven hun inkomsten vrij na het einde van de reguliere sessie. Nieuwsverhalen die buiten kantooruren worden aangekondigd, kunnen een grotere impact hebben op de aandelenkoersen. Op dit moment hebt u een van de twee opties. Het enige probleem is dat de meerderheid van de mensen dat niet doet. Vroeger nam de effectenmakelaar de rol op zich om een ​​markt te creëren voor particuliere beleggers om in te handelen. Als gevolg hiervan kan uw bestelling slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, of helemaal niet, of ontvangt u een lagere prijs bij het aangaan van verlengde handelstijden dan u zou doen tijdens reguliere handelsuren. Bij alles-of-niets-bestellingen wordt de volledige bestelling gevuld tegen de limietprijs of vervalt de bestelling. In de volgende minuut steeg de prijs met meer dan €1.

Wat zijn enkele voordelen van after-hours trading? Hier is een lijst van de belangrijkste markten ter wereld. Etoro, net als andere robe-adviseurs zoals Betterment of Wealthfront, beheert Ally Invest de portefeuille, inclusief herbelegging van dividend en herbalancering. Handelaren kunnen alleen limietorders gebruiken om te kopen, verkopen of shorten. U kunt meer informatie vinden door onze Extended-Hours Trading Disclosure te bekijken. De zachtmoedigheid van NYSE heeft Morgan Stanley gered van het plaatsen van orders tot maandagochtend - toen de aandelenkoersen omhoog schoten na de tweet van Trump over een dooi in de handelsoorlog met China - en bespaarde klanten mogelijk geld door op de aandelen te komen tijdens de normale handelstijd.

De privacywet van Californië kan bedrijven 55 miljard dollar kosten om...

Bekijk het aftellen van de aandelenmarkt om te zien wanneer de markten openen of klik hier voor het aftellen van de Aziatische aandelenmarkt! Verschillende aandelen verloren aanzienlijke waarde als gevolg van regelgevingskwesties en ontbrekende schattingen van analisten. Een handelstransactie van de ene op de andere dag is wanneer een belegger aan het einde van de handelsdag een koop- of verkooppositie inneemt op een andere markt die open is terwijl de zijne gesloten is. 13 miljard Kies een Direct Trading Account Cash Account. 5 dingen om te weten over die gecodeerde teksten amerikaanse diplomaten uitgewisseld over oekraïne. Bijgevolg is de CSE de drukste handelslocatie van Canada na 8 uur 's ochtends en is het de favoriete bestemming voor handelsactiviteiten in de vroege ochtend.

ET - bijna elke werkdag en het trekt duizenden en duizenden investeerders zodra de bel gaat.

Kosten Van Beleggen

Onzekere prijzen: In de Verenigde Staten vindt pre-market trading plaats tussen 8: Volatiliteit verwijst naar de prijswijzigingen die effecten ondergaan tijdens de handel. Het is riskanter, ja, maar het kan ook meer lonend zijn. (BBBY) aandelen stegen woensdag in after hours trading nadat het de schattingen van analisten overtrof in haar fiscale derde kwartaalresultaten.

Als je iets uit deze afbeelding haalt, denk dan aan al het plezier dat je kunt hebben van 11.00 tot 15.00 uur. Als de voorraad beschikbaar is tegen uw streeflimietprijs en lotgrootte, wordt de bestelling uitgevoerd tegen die prijs of beter. Voorbeelden van ECN's zijn Instinet, SelectNet en NYSE Arca, waarvan de laatste elektronische handel op de New York Stock Exchange en Nasdaq mogelijk maakt. En de concurrentie en het grote aantal transacties tijdens standaard handelsuren betekent dat de koersschommelingen van aandelen ook kleiner zullen zijn. Maar veel beleggers lijken bereid om naar hun computerschermen te staren en 24/7 te schreeuwen van vreugde of woede. Als aandelen na uren niet worden verhandeld, blijven hun prijzen dagelijks dicht. Dit zal een gevoel van hebzucht in je creëren. Dit is de poging van NASDAQ om het marktsentiment te meten voordat de markt opengaat.

Wat Gebeurde Er Nog Meer In De Wereld?

Het is gebaseerd op het principe dat alle beleggers dezelfde tijdige toegang moeten hebben tot belangrijke bedrijfsinformatie. TD Ameritrade verlengde de handelsuren op zijn platform vanaf maandag tot 24 uur, vijf dagen per week voor verschillende populaire op de beurs verhandelde fondsen. Zie de markten duidelijker, verbeter uw portefeuillebeheer en vind sneller dan ooit veelbelovende nieuwe kansen. Anderen hebben smallere vensters, zoals Wells Fargo, die de handel na uren beperkt tot een periode van 4: Het verkrijgen van informatie kan vertraging oplopen, zoals prijsopgaven, orderstatus en handelsuitvoeringen. Toch kan het bewijs van de oneerlijke behandeling door NYSE van de ene makelaar boven de andere 'een SEC-handhavingskwestie' zijn, voegde hij eraan toe. Activiteit ebt en stroomt om de drie maanden als bedrijven hun winst scorecards plaatsen voordat de reguliere markt opent of nadat deze wordt gesloten. Verkrijg de informatie over openingstijden, openingstijden en afwikkelingsschema in 2020: